A mai dögös kiadású Instahíradó szereplőit egy darabig az köti össze, hogy mindenféle vízparti élethelyzetekben készültek róluk vonzó fotók. Aztán egy idő után már az sem, de ezt aligha fogja sérelmezni bárki. Lássuk is!

Jennifer Lopez az InStyle Beauty különszámának (amerikai kiadványról van szó) készült fotóit posztolta. Egyrészt azért foglalkoztak vele, mert szép, másrészt, mert szépészeti vállalkozása is van: egy ideje saját sminktermékeket forgalmaz, mint minden harmadik ottani híresnő. Érdekesség: ezek szerint ekkor készült róla az a múltidéző videó is, amit annak idején megírtunk.

Ugyancsak vízparton érezte magát áldottnak Kim Kardashian, de valószínűleg ez csak azt jelenti, hogy jó volt neki ott. Mint korábban írta, most sok nyaralós fotó várható tőle – pont annál a posztjánál megtekinthetik smink nélkül, közelebbről is, ha valaki pont erre kíváncsi.

Bella Hadid egy olyan idétlen horgolt sapkában örömködött a számára kijelölt strandon, amilyen legutóbb az én tinikoromban volt divat, de most boldogan tapasztalom, hogy a következő generációkat is sújtja ez a trend. 

És még egy modell: Candice Swanepoel posztja már egy hetes, viszont tematikailag eléggé ideillik, úgyhogy tessék, a felvétel, amelynek a Telihold a Mérlegben címet adta. Akit zavar, hogy nem frissebb, az ezzel vigasztalódhat.

És most már menjünk ki a szárazföldre: Emily Ratajkowski mostanában főleg szoptatós képeket posztol, de úgy néz ki, néha elhagyja az otthonát. Az Anyu szabad estéje képaláírás legalábbis erre enged következtetni. 

Végül hadd ajánljuk figyelmükbe Irina Shayk nemruháját, amely Mugler-tervezés, és valószínűleg egy próbababának sem állna olyan jól, mint rajta.