Egyelőre nem tapasztaltunk elképesztő fordulatokat a magyar híresemberek életében, úgyhogy ez alkalommal minimálisra vesszük a róluk szóló hírösszefoglalót. Íme.

Köllő Babett lesz a legközelebbi Összezárva Hajdú Péterrel vendége, az előzetes szerint pedig a celebritás meg fogja tanítani twerkelni Hajdút. Jó érzékkel inkább Köllő mozgását vágták be a szerkesztők a műsorelőzetesbe, amelyben az is elhangzik (a tisztességtelen ajánlatokra kérdez rá a műsorvezető): egyszer négy és félmillió forintot ajánlottak Köllőnek azért, hogy olyat tegyen valakivel, amit önszántából nem tenne, ez volt a „top ár”. (A műsor péntek este tízkor kerül adásba a Life tv-n.)

 És ha már előzetes, akkor itt van a Nagy Számé is, amely viszont szerda este lesz az RTL Klubon, és Nagy Ervin színész múltját járja körbe (a viszonylag-jelenről legutóbb itt írtunk). Elég érdekesnek tűnik, a beharangozó elején pedig látható, hogy Nagy és menyasszonya, Borbély Alexandra továbbra is nagyon szórakoztatóan civódnak egymással.

A Life Tv reggeli műsorában, az Ébredj Velem!-ben szerepelt a Való Világ legutóbbi győztese, Szilágyi Vivien. Többek közt arról beszélt, egy hétnek kellett eltelnie ahhoz, hogy eltűnjenek a kamerák miatti gátlásai. Viszont ez elég jól sikerülhetett, mert most azt tervezi (sőt, már a játékban azt tervezte), hogy a Youtube-on indít saját sorozatot, egy Vivien Show-t, amelyben az ő vidéki életéről lenne szó, és több egykori játékostársa is szerepelne benne. A nyereményéből továbbra is édesanyja éttermét szeretné felújíttatni, illetve venni és kiadni egy lakást Martfűn, szeretne egy autót, és egy albérletet.

Bebe, a Back II Black énekese pedig kifejtette a Mokkában, hogy bár a családja anyagi helyzete nem kétségbeejtő, korábban munkát keresett, 26 helyre jelentkezett dolgozni – volt már árufeltöltő, kőműves – de csak két helyről hívták vissza. A házfelújításra félretett pénzüket élik fel, ő pedig új lemezen dolgozik. Saját bevallása szerint béna a dalszövegírásban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Négy és félmilliót ajánlottak Köllő Babettért „tisztességtelen ajánlat” formájában

A celebritás tévéműsorban tanította twerkelni Hajdú Pétert, de nem ezért kapta az ajánlatot. VV Vivien saját műsort szeretne, illetve például egy kocsit: hírösszefoglaló.

115 · Apr 07, 2021 06:34am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments