Nagy Ervin, A Tanár színésze a Reggeli vendége volt, ahol több érdekességet is elárult magáról és életéről. Például azt, hogy a volt munkahelyét otthagyta, helyette betársult barátja pizzázójába, ahol ha kell, házhozszállítást is vállal. 

Kábé felmondtam az eredeti munkahelyemen. A haverom szólt a Művészbejáróból, 10 év után, hogy nincs kedved beszállni? Mondtam de, nagyon szívesen. 

A színész szerint az ételkiszállításban annyira tehetséges, hogy néha beáll futárkodni is, ha valamelyik futár lerobban vagy közlekedési dugóba kerül. 

Míg a Reggeli pár héttel ezelőtti részéből az derült ki, hogy  Schobert Lara eladta a gyerekkori lovát, addig Nagy Ervin és lánya édesanyja egy lovat vettek a gyereküknek, aki teljesen odavolt az állatért, amikor színész a Kincsemet forgatta, noha a kislány nem is látta még akkor a filmet. 

A műsorban a divat is szóba jött, Nagy pedig elmondta, hogy Claudia Schifferen és Naomi Campbellen nőtt fel, és számára az a legfontosabb egy nő öltözködésében, hogy az általuk viselt ruha passzoljon a stílusukhoz, „emelje a női energiákat." A műsor házigazdája, Lakatos Márk a lenti videó utolsó másodperceiben emlékeztette rá Nagyot, hogy egy reklámkampány kedvéért, vele, Lakatossal együtt mindketten viseltek már tűsarkút. 

Lakatosnak úgy jutott eszébe a sztori, hogy Nagy párja, Borbély Alexandra nemrég Insta-oldalán posztolt egy fotót, amin szerelme egy tűsarkúban látható. A kép egyébként a Marie Claire-nek készült, a magazin „Ha én nő volnék" c. sorozatának egyik interjúalanyaként viselte Nagy a tűzpiros lábbelit.