Egy normális évben nagyjából most lenne vége a fűtési szezonnak, na de nem baj, az Instagramon non-stop bikiniszezon van, úgyhogy jöjjön néhány attraktív, fürdőruhás fotó olyan nőktől, akiket milliók követnek a közösségi médiában!

Bethany Lily April egy brit modell-influenszer, és ő egy olyan bikinit szerzett, ami a mellére ugyan mintha túl kicsi lenne, viszont van hozzá a vállat-karokat fedő felsőrész is. Különleges anyagból, látványos színekben készült, nem csoda, hogy azt írja, alig várja már, hogy ezt viselhesse valahol a szabadban.

Alessandra Ambrosio vasárnap lett kerek 40 éves, és pár nappal a buli után a Victoria's Secret bemutatóiról ismert brazil szupermodell megosztott pár képet a születésnapozásról: persze bikiniben volt. Ambrosio azt írja, hogy nagyon hálás az eddigi életéért, és hogy izgatottan várja, hogy mit hoznak a következő évek.

Candice Swanepoel szintén a Victoria's Secret révén lett különösen híres, de ő dél-afrikai és 32 éves, és azt írja az alábbi posztban, hogy amikor bikinit visel (és valószínűleg igen gyakran visel bikinit), akkor szereti keverni a különböző színű alsó- és felsőrészeket.

Legutóbbi posztjában Britney Spears egy fekete alsót fehér felsővel keveri. A vitatott jogi helyzetben lévő, 39 éves énekesnő azt írja, nagyon unatkozik, úgyhogy táncolgat otthon és videókat készít.

Sofia Richie-vel kapcsolatban a legfontosabb adatok, hogy onnan ismert, hogy az apja Lionel Richie, a féltestvére pedig Nicole Richie, hogy 22 éves, és hogy modell-influenszer bő hatmillió követővel. Az alábbi képen citromsárgában látható barátnéjával, bizonyos Tess Kemperrel.

És végül egy nem fürdőruhás fotó, de friss és szexi és Halle Berry van rajta, ráadásul az 54 éves, Oscar-díjas színésznő egy olyan ruhát visel, ami alatt elég egyértelműen nincs helye fehérneműnek.