Ismét összefoglaljuk, mi történt a különböző mértékben ismert magyar emberekkel, amit most írtak meg a lapok.

Szegedi Ferenc vállalkozó, aki férjként lett ismert a Feleségek luxuskivitelben című tévéműsorban, egyszer részt vett egy hármasszexben, amelyet az érintettek videóra vettek. Aztán ezzel a videóval Szegedit megzsarolták, és mivel nem fizetett a zsarolóknak, a felvételt elküldték az akkori feleségének, Vasvári Viviennek – akivel három-négy hónappal később elváltak

„Pénzt nem adtam, szégyenlős nem vagyok, de ami bosszantott, az a tiszta rosszindulat, hogy ilyen aljas emberek vannak. Semmi hasznuk nem származott abból, hogy elküldték Vivinek a videót, csupán bosszút akartak állni, amiért nem fizettem. Kihasználták a testem és eldobtak”– közölte, állítólag nevetve. (Blikk, Bréking)

Marsi Anikó azért nem ment a családjával Dominikára, Exatlont forgatni, mert az egyik közeli hozzátartozójánál rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak, ő pedig megfelelő donor neki, így ha hívják, azonnal mennie kell. „ Rossz egyedül lefeküdni és felkelni. Nagyon hiányoznak a fiaim és most már nemcsak én, de Vince és Vilmos is visszafelé számolja a napokat, amikor újra találkozhatunk. Nyilván ez nem ideális állapot egy házassághoz, hogy évek óta időről időre országhatárok választanak el minket egymástól. De most jelenleg ez foglalkoztat a legkevésbé.” (Blikk)

Czutor Zoltán és felesége, Czutor-Kilián Zsanett voltak a legutóbbi szereplői az Életünk története című tévéműsornak. A zenész ebben többek közt arról beszélt, hogy hogyan szakadt szét a családja: körülbelül 15 éves volt, amikor az anyja eltűnt, a húgával együtt, úgy, hogy erről neki előtte nem szólt, nehogy a dolog visszajusson az apjához. Öt-hat évvel később tértek vissza, és évtizedekig nem beszélték ki, pontosan mi történt akkoriban. Czutor-Kilián Zsanett szerint nagyon megbánta a dolgot. (A műsorból itt nézhet meg még néhány rövid videót.)

Gianni Annoni arról beszélt az AC News-nak, hogy a vendéglátósok az elmúlt időszakban nemcsak a megélhetésüket féltették, hanem pszichésen is megterhelte őket, hogy a vendéglátás érzelmi oldala is elmaradt. „Nem is az ételen és az italon van a hangsúly, hanem azon, hogy végre teljes figyelemmel és szeretettel forduljunk az emberek felé, hogy végre valaki körülrajongja őket, hogy azt érezzék az emberek: Köszönöm, hogy itt vagy! Nekünk vendéglátósoknak ez a töltés, amikor beül egy vendég, és azt látjuk, hogy jól érzi magát, hálás azért, hogy itt lehet.” Az interjú egyébként is nagyon kedves hangvételű, mindenkit arra kér, hogy mutasson szeretetet és megértést a másik felé, és ne essen túlzásokba sem vírustagadással, sem folyamatos rettegéssel. 

Röviden:

  • Kovács Dóra modell kozmetikát nyitott. (Blikk)
  • Liptai Claudiáék nyársaltak (csurdítottak) a hétvégén. (Instagram)
  • Sarka Kata haja rövidebb lett, és ilyen színű.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Szegedi Ferencet hármasszexes videóval zsarolták

Amelyen ráadásul akkori feleségét, Vasvári Vivient csalta meg. Nem fizetett, úgyhogy bosszúból megmutatták neki a felvételt.

0 · Apr 20, 2021 07:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments