January Jones egy 43 éves színésznő, akit a Mad Men – Reklámőrültek című sorozatban Betty Draper szerepe tett világhírűvé. A legutóbb a Spinning Out című, korcsolyázós sorozatban szerepelt, ezt a Netflixen lehet megnézni (a kritikusok zömének nem különösebben tetszett, nekem viszont nagyon), de most az Instagramjával fogunk foglalkozni, mert:

Jones azt írja a fenti fotóhoz, hogy keresett egy felsőt, ami jól megy ehhez a nadrághoz, de nem talált egyet sem, ezért a topless pózolás mellett döntött. És úgy tűnik, a színésznő újabban elég nehezen talál felsőket, mert itt sem talált egyet a bőrdzseki alá.

Persze, amint az alábbi poszt is mutatja, Jones időnként vetkőzött valamennyit a Mad Menben is, de azért a karakterére mégsem volt jellemző, hogy olyasmiket viseljen, mint az alábbi jelenetben: Betty Draper általában inkább szép volt, mint szexi.

De Betty Draper a '60-as években élt, January Jones pedig a XXI. században él, tavaly még rózsaszín haja is volt, és ilyeneket posztolt.

Legutóbb akkor szemléztük Jones Instagramját, amikor az idei Golden Globe-kiosztó alkalmából felvette azt a ruhát, amit a tíz évvel ezelőtti gálán viselt, de ha a dolgok így mennek majd tovább a jövőben, akkor minden bizonnyal gyakrabban emlegetjük majd őt az Instahíradókban, hiszen a karácsonyról is egy elég vadító képpel emlékezett meg. Íme.