Íme néhány friss hír hazai hírességekkel kapcsolatosan.

Az egyik első klasszikus realitynek, a Survivornak 4 évada volt eddig Magyarországon: 2003-ban, 2004-ben, 2017-ben és 2018-ban mutatott be egy-egy évadot az RTL Klub. Most érkezik az ötödik évad, annyi frissítéssel, hogy ezúttal hírességek is lesznek a túlélésért küzdő játékosok között. A Blikk úgy tudja, hogy ezen sztárok közé tartozik az RTL-es celebrealitykben már jelentős tapasztalattal rendelkező Járai Máté, akinek a nagymamája, Törőcsik Mari a napokban hunyt el. A lap még néhány nevet felsorol azok közül, akik lehet, hogy szerepelni fognak a műsorban, például Pumped Gabo merül fel potenciális játékosként, mindenesetre az RTL egyelőre semmi konkrétumot nem erősített meg, a csatorna közleményében csak annyi szerepel, hogy lehet, hogy ezek közül a hírességek közül néhány valóban feltűnik majd a műsorban.

További hírek:

  • Körtvélyessy Zsolt, a Barátok közt egykori színésze decemberben veszítette el a feleségét, és két héttel ezelőtt elhunyt a testvére, Csaba is. „Sajnos, Csaba felesége is koronavírusos lett, így a temetés megszervezése most rám hárul. Fájó szívvel kísérem utolsó útjára testvérem” – kezdi nyilatkozatát a 80 éves híresség a Blikknek.
  • Fekete Pákó mindig ír nekünk, ha van új videóklipje. Most is írt: friss dalának a címe az, hogy Jerusalema. Nekem mindig jó kedvem lesz, ha Fekete Pákóval váltunk egymással pár sort, és mondjuk nem az ő zenéjével kelek és fekszem, de ettől a videótól szintén jó kedvem lett. Nyilván ön is tudja, mire lehet számítani Fekete Pákótól, na ez a dal pontosan olyan, csak egy kicsit újszerű stílusban. Ha belehallgatna a Jerusalemába, kattintson ide!
  • Szabó Győző arról beszélt ma reggel a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, hogy elment egy úgynevezett böjtházba vidékre egy hónapra, ahol egy hónap alatt nyolc kilót adott le. Az 50 éves színész volt már 106 kg is, jelenlegi súlya 88 kg. Alább tekinthető meg a vonatkozó adásrészlet.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pletykálják már, milyen hírességek lesznek a Survivorben, Szabó Győző egy hónap alatt 8 kilót fogyott

Járai Máté és Pumped Gabo neve merült fel eddig a Survivor kapcsán, Szabó Győző böjtházban fogyott, Körtvélyessy Zsolt családi tragédiájáról beszélt. Hírösszefoglaló.

3 · Apr 21, 2021 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments