Szabó Győző szerepelt Kadarkai Endre rádióműsorában, amelynek címe Világtalálkozó. A színész Czeizel Barbarával közösen adott interjút, amiből kiderül például, hogy ő mindig is magázta a szüleit, hogy amikor felkerült Pestre, akkor mindenkinek köszönt az utcán, illetve az is, hogy annak idején értesítést kapott, hogy meg fogja kapni a Jászai Mari-díjat. Aztán kiderült, hogy az elismerést mégsem veheti át.

Nem mondom el, ki vette el, de a drogos könyv miatt tette

– mondja Szabó Győző az alábbi interjúban, utalva a Toxikoma című könyvére, amelyet a kábítószerfüggéséről írt, és amelyben dr. Csernus Imre is megjelenik – a könyvből készült film bemutatás előtt áll.

További hírek-érdekességek:

  • Körtvélyessy Zsolt, a Barátok közt egykori színésze nemrégiben veszítette el feleséget, Egerszegi Juditot. A híresség a Blikknek nyilatkozott arról, hogy most találta meg felesége naplóját, amibe korábban sosem olvasott bele: „mindent lejegyzett az életünkről, a kapcsolatunk rezdüléseiről, a szakmájával kapcsolatos dolgokról, hogy például miként élte meg, amikor feladta értem a színészetet. Fájdalmas volt olvasni a sorokat, időnként potyogtak a könnyeim és abba is kellett hagynom a naplók böngészését, de idővel biztosan készen állok majd rá, hogy minden egyes lapját végigolvassam”.
  • Szintén a Blikk írja, hogy folytatódik Galambos Lajos büntetőpere, de a zenész-híresség nem jelent meg a tárgyaláson, mert vasárnap kapta meg pozitív teszteredményét: koronavírusos.
  • Eszenyi Enikőnek ma van a 60. születésnapja. A színésznőről újévkor lehetett utoljára hallani, a Vígszínházból való távozása óta lényegesen kevesebbet szerepel.
  • Vajna Tímea hazatért a Nicsak, ki vagyok? fináléja kedvéért, erről itt írtunk részletesebben.
  • Nika, az énekesnő pedig egy paneltűzből menekült ki szilveszterkor, nem sokkal éjfél után, erről a Reggeli című műsorban mesélt ma reggel, alább mutatjuk a videót.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Győző a Toxikoma miatt bukta a Jászai-díjat, Körtvélyessy Zsolt megtalálta felesége titkos naplóját

Szabó Győző mindig is magázta a szüleit, Galambos Lajos nem jelent meg a tárgyaláson, mert koronavírusos, Eszenyi Enikő ma 60 éves. Hírek.

3 · Jan 11, 2021 11:33am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments