Tavaly februárban mutatta be követőinek Vasvári Vivien új szerelmét, Bodnár Zsigmondot, akivel egy pici zökkenőt leszámítva azóta is együtt vannak. Jelenleg a Seychelle-szigeteken üdülnek együtt, és Vasvári Vivien innen posztol nyaralós fotókat.

Vasvári Vivien közben már több, mint félmillió követővel rendelkezik az Instagramon, és ez a magyar hírességek között egy kiugróan magas szám. Összehasonlításként: Vajna Tímea követői tábora 395 ezer tagot számlál, Csobot Adél, aki egy időben a legtöbb követővel rendelkező magyar híresség volt, 425 ezernél tart. Vasvári Vivien 501 ezer követőjével őket is beelőzte, és ezt a közös, romantikus képet osztotta meg, amin a szerelme a karjaiban tartja őt.

Sőt, posztolt maga Bodnár Zsigmond is, aki pedig párjánál jóval kevésbé aktív a közösségi médiában, és vasárnap esti fotójához egy olyan feliratot írt, amiben válaszol az őt kritizálóknak, leszólóknak:

Üzenem az összes hitetlenkedőnek, rosszindulatú „bezzeg”-embernek, akikkel életem során oly sokat találkoztam, akik szerint Magyarországon nem lehet sikereket elérni önerőből...: sok áldozattal, alázattal, szuper csapattal, csalás és segítség nélkül, kicsi hazánkban, 33 évesen elértem a „csúcsra”... oda, ahova elképzeltem magam 7 évesen. A csúcson túl, a legközelebbi cél már a Csillagos Ég! Aki pedig még mindig kételkedni fog, nézzen fel az égre pár év múlva...

Bodnár Zsigmond egyébként a FaceKom nevű cég alapítója, két gyermek édesapja, internetes ügyfél-azonosítással foglalkozó vállalkozásáról annak honlapján lehet többet megtudni.