Kelly Osbourne tévés műsorvezető (és Ozzy Osbourne lánya) a közelmúltig, körülbelül négy éven át teljesen absztinens volt, de most visszaesett, és újra fogyasztott alkoholt. Az Extrának adott interjújában arról beszélt, hogy hajlamos mindent elrontani, amikor jól mennek a dolgok. 

Nem tudom, miért a lezárás legvégén kaptam idegösszeroppanást. Kibírtam, minden jól ment, tökéletes volt az életem. [...] Függő vagyok, és azt hittem, hogy már elég idő eltelt, ihatok, mint egy normális ember, erre kiderül, hogy nem, és sosem leszek normális. Nem is tudom, egyáltalán miért próbáltam ki. Nem nekem való, pár nap után azt mondtam magamnak, hogy „ennyi, én ezt nem csinálom”. [...] Minden karriercélom megvalósul... aztán boldog lettem, mert elképesztő pasim van, és minden annyira jó az életemben, én meg erre azt mondom, „már nem vagyok függő”.

(Érdekes mindezt összevetni Demi Lovato énekesnő beszámolójával, aki viszont a túladagolása után is fogyaszt alkoholt és marihuánát, csak saját bevallása szerint mértékkel.)

Osbourne azt mondja, élete hátralévő részében ezzel kell küzdenie, és tudja, hogy nem lesz egyszerű. De azt gondolja, hogy ha nyilvánosan beszél a problémájáról, azzal segíthet másoknak – ezért nem is titkolta a dolgot. (A testvére, Jack Osbourne, 18 éve józan.)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Kelly Osbourne pont a karantén végén kapott idegösszeroppanást

Azt mondja, túl jól mentek a dolgai, ezért kezdett újra inni, de többé nem fog.

1 · Apr 29, 2021 07:30am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments