szélesebb körben ismert magyar emberekkel kapcsolatos információkat-érdekességeket olvashat alább, itt egy újabb, extratömör hírösszefoglaló!

Szabó Zsófi az Észbontók című műsor vendége volt a ViaSat3 csatornán, és a játék közben a modell-műsorvezető elárulta, hogy migréntől szenved, és ezt botoxszal kezelik neki:

Képzeljétek el, hogy én nem tudok röhögni, mert a migrénemre bebotoxoltattam a szemem körül, és nem mozog itt ez a rész nekem, és nem bírok röhögni.

A műsorból ezen kívül az is kiderül, hogy Ganxsta Zolee-nak nem az a vezetékneve, hogy Zolee.

További hírek, ezeket sem eresztjük bő lére:

  • Dévényi Tibor műsorvezető 75 éves, és a második oltás után kapta el a koronavírust, meséli a tévés legenda a Blikknek.
  • Szalóki Ági 42 éves énekesnőnek kisfia született, aki az Áron nevet kapta. A híresség ezt a Facebookon tette közzé, amit aztán a Blikk szemlézett.
  • Fekete Pákó szerepelt ma reggel a Reggeli című műsorban az RTL Klubon, és elmesélte, hogy új szerelme van: egy Gyöngyi nevű tanítónő.
  • Szintén a Reggeliben szerepelt ma a Groovehouse együttessel ismertté vált Judy. Azt mondja, 4 hónap alatt a 155 centis testmagasságához 10 kilót fogyott.
  • És Tóth Andi lesz az Összezárva Hajdú Péterrel című műsor következő vendége. Péntek este a Life TV-n lehet majd látni az egészet, alább egyelőre csak egy beharangozót lehet megtekinteni, ebben az X-faktorral híressé vált, 22 éves énekesnő azt mondja, hogy gyerekkorában gyakorlatilag nem volt szabad kimennie a házból, valamint azt is elárulja, hogy eddig két férfival volt szexuális kapcsolata az életben.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Zsófi migrénre botoxoltatott, Tóth Andit szexuális partnereinek számáról kérdezték

A hírekben még: Fekete Pákó új szerelme egy tanítónéni, Groovehouse Judy pedig 155 centi magas, de 4 hónap alatt 10 kilót fogyott.

9 · Apr 29, 2021 11:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments