Ebben a posztban a legfrissebb olyan értesüléseket-érdekességeket olvashatja el, amik hazai hírességekkel kapcsolatosak. Hírösszefoglaló, ahogy a Velveten szoktuk!

Varga Viktornak új klipje van, a Runarab című videót alább lehet megnézni, 2021-ben készült Egyiptomban, és az énekes a számot futáshoz (is) ajánlja. De új dallal is készül Varga Viktor, mesélte el a Borsnak, és ebben Tóth Andival fognak duettezni. Az előadóművész többek között ezt nyilatkozta kolléganőjéről:

Andi pont ugyanúgy, ugyanazon megy keresztül, amin én, tíz éve. Sok ember kiakad az olyasfajta szabadságon, amit ő és én – sok más művésszel együtt – megélünk, és ezt nehéz kezelni. Rengeteg munkám van benne, hogy helyén tudjam kezelni a kritikát, a bántásokat, hogy a negatív hatások ellenére a pozitívra tudjak koncentrálni, és leperegjen rólam a rossz.

További olvasni-nézni-hallgatnivaló:

  • Fodor Zsóka szerepel a Best magazin és a 24.hu közös podcastjában. A Barátok közt Magdi anyusaként ismert színésznő arról beszél többek között, hogy fogadott fiával, Schmuck Andorral megállapodtak, hogy ha valamelyikük valamiért egyszer gondozásra szorul, azt a másik segíti majd. Fodor Zsóka azt mondja, anyagi biztonságot adott neki, hogy 11 évig szerepelt a Barátok köztben, majd édesanyja elhunytával addigi közös lakásukat eladta, és a pénzt befektette.
  • Ha meg szeretné nézni, ahogy Fásy Ádám pácolt galambot süt egy tanyán kemencében a TV2 kedvéért, akkor kattintson ide a Mokka videójára!
  • Szabó András, illetve másik nevén Csuti az RTL Klubon a Fókuszban szerepelt csütörtök este, és arról beszélt, hogy mozaikcsaládban nőtt fel, és az interjúban szintén szereplő féltestvérével, Tündével több, mint tíz évig nem beszéltek egymással. Most újra felvették a kapcsolatot.
  • Csősz Boglárka pedig, akit a Feleségek luxuskivitelben című realityből lehet ismerni, a Reggeli című műsorban szerepelt ma reggel az RTL Klubon kicsit rövidebb hajjal. Az Isztambulban élő, vegán híresség a szőrmeviselés ellen kampányolt, íme az adásrészlet.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Varga Viktor Tóth Andiról: „sok ember kiakad az olyasfajta szabadságon, amit ő és én megélünk”

A mai hírekben még: Fodor Zsóka anyagilag biztonságban van, Szabó András Csuti tíz évig nem beszélt a testvérével, akivel most együtt szerepeltek.

7 · Apr 23, 2021 11:48am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments