Pásztor Anna TABU című vlogjában az élet kényes kérdéseit járja körbe a maga extravagáns módján. Szó esik többek között tabukról, fétisekről, és az énekesnő eddig sosem hallott titkairól.

A sztár, aki a TV2 Dancing with the Stars című táncversenyében is látható volt, 6 részes vlogsorozatának legújabb részében életének meghatározó eseményei mellett vonzódásának tárgyairól is beszélt. Erről kaptunk egy sajtóközleményt, lássuk hát Pásztor Anna válaszait. 

A fétiséről:

Gyengém a szép férfi kéz – például egy jó sofőré vezetés közben – kezdte az énekesnő.

A tabukról:

A szülés számomra tabu téma volt. Egy időben menekültem a szülésről szóló beszélgetések elől. Maga a szülés is traumatikus élmény volt, akkor egy ideig azért nem akartam beszélni róla, de most már azt mondom, hogy fontos feldolgozni a történteket, megosztani egymással a tapasztalatokat. A szülés során több tabunak számító esemény is történik egyszerre

– mondta az énekesnő, aki kisfiának 2013-ban, kislányának pedig 2016-ban adott életet.

A legemlékezetesebb spirituális élményéről:

Rengeteg spirituális élményben volt részem. Nyitott vagyok, de tartózkodó, két lábbal állok a földön, mégis hiszek a spiritualitásban. Egy időben eljártam hangterápiás kezelésekre, az egyik ilyen alkalommal egy nagy réz gong elé ültem le és hagytam, hogy a rezonancia azt tegyen velem, amit csak akar. Szárnyaim nőttek, eggyé váltam az univerzummal, kívülről néztem a bolygónkat – az eggyé válás az univerzummal csodálatos volt, viszont ahogy kívülről láttam a bolygónkon jelen lévő rengeteg szenvedést, az nagyon elszomorított. Olyan érzés volt, mintha ébren lennék, pedig biztosan valamilyen „más” tudatállapotba kerültem.

Arról, hogy melyik testrészén változtatna:

A térdhajlatomon. Táncos akartam lenni, ehhez úgynevezett „kard láb”, térdben átnyújtott láb kell, ami nekem nem adatott meg. Feltettem a lábam egy kisszékre és értelmező kéziszótárákkal próbáltam meg lenyomni, amivel persze tönkretettem a térdem. Ha jönne egy angyal, lehet, hogy kard lábat kérnék tőle.

Az örök szerelemről:

Magába az életbe való szerelem a legfontosabb, abban pedig benne van az ízek, az illatok szeretete, a gyermekeink iránti szeretet és a párok egymás iránt érzett lángolása is.