Bizonyára az ön figyelmét sem kerülte el, hogy a magyar celebek mennyit bölcselkednek, véleményeznek, fakadnak bensőséges vallomásokra az Instagramon. Ennek egyik oka bizonyára az eltelt időben felhalmozódott élettapasztalat és olvasmányélmény, a másik az önsegítő/életmódtanácsadó könyvek és egyéb források visszaverhetetlen térnyerése, amelyek keresletet is generálnak a Nagy Megmondásokra.

A harmadik pedig az, hogy nagyon nehéz az influenszereknek állandóan eredeti gondolatokat fűzni a szponzorált tartalmakhoz, és egyszerűbb olykor idézeteket kölcsönözni egy kollagén-vagy jógaleggings-reklámhoz a citatum.hu-ról – vagy egy kis erőlködés után előállni valami igazán mély gondolattal.

Vannak, akiknél a végeredmény egészen önazonos, másoknál sokszor szórakoztatóan sikerül. Megint másoknál pedig egyáltalán nem érdekes, de a felismerhető stílusjegyek miatt azonnal egyértelmű, ki mondta. Ha látott már elegendő magyar celebet a közösségi oldalakon, valószínűleg  a stílus alapján néhány gondolatról könnyű lesz kitalálni, ki osztotta meg őket az érdeklődőkkel. Próbálja meg!

A címlap-és borítókép egy találomra választott fotó a 2019-es Story Gáláról.

Minden kérdés megválaszolására 25 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Rájön az idézet alapján, melyik celeb mondta ezt? Kvíz!

Ha látott már elegendő celebet a közösségi oldalakon, bizonyára felismeri egyik-másik jellegzetes stílusát, világlátását. Próbálja meg!

10 · May 07, 2021 10:56am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments