Annyi minden történt mostanában a magyar-és külcelebekkel az Instagramon, hogy tényleg nincs mint tenni, mint híradó formájában közzétenni azokat

– jutottunk felismerésre. Tessék hát!

Varga Izabella Sebestyén Balázsnak és kollégáinak üzent, akiket rádióműsorukban élénken foglalkoztatott annak kérdése, mi lesz a színésznővel így, hogy véget ért a Barátok közt (Vadon János pedig jelezte, hogy kedveli Varga pizsamás képeit).

Nánási Pál bemutatta a nagyvilágnak Charlotte nevű tyúkjukat, amely állat nagyon finom reggelivel látja el a családot. (Járulékos érdekesség: Ördög Nóráról meg itt egy újabb, totemes kép.)

A ház körül maradva, Horváth Éva modell a paradicsomát tette közzé, akinek pedig nem elég a haszonnövényekből, annak kolléganője, Bódi Sylvi posztját ajánljuk figyelmébe – akinek otthonában létszámfölénnyel győztek a palánták.

 Illetve itt Shane Tusup edző látható, ahogy nyulakkal nyunyókázik.

Külön anyák napi válogatást nem közöltünk, hiszen megtette mindenki más, de utólag azért feltétlenül a figyelmébe ajánljuk Oroszlán Szonja fotóját, amelyen nagyon kicsi korában örökítették meg, az édesanyjával – váratlan fordulat: eléggé hasonlítanak.

Jakabos Zsuzsanna úszónő a képaláírás szerint a saját pályájára koncentrál, de az angol nyelvű, áthallásos szöveget akár úgy is lehet értelmezni, hogy mindenki foglalkozzon a maga dolgával.

Tóth Andi énekesnő pedig mindenkit arról értesít, hogy nincsenek is ilyen hosszú lábai, csak jók a szögek. (Ugyanebben a dresszben, egy másik szögből nemrég polgárt kívánt pukkasztani, ha ön polgár, és szeretne pukkadni, itt próbálkozhat.)

És most külföld: Billie Eilish közölt még pár képet a Vogue-fotózásából, ezeken is különösen vonzó.

Kim Kardashian szemléltette, milyen, amikor valaki túl kicsi bikinialsót választ. 

 Jennifer Lopez pedig a saját dekorkozmetikumait reklámozta magán, a lányán, illetve az édesanyján. Mint jól látható, a mama mosolya kihagyott egy generációt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A legfontosabb képek Ördög Nóra tyúkjától Billie Eilish újabb dögös fotóömléséig

Sosem merítettünk még ekkorát Instahíradóhoz: magyar hírességek háztájijával kezdjük, aztán hamar dögösbe fordulnak a dolgok.

7 · May 06, 2021 02:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments