Követhetetlenül növekvő lájkszámmal szépen letarolta az internetet a Jóbarátok Monicája, azaz Courteney Cox Instagram-videója. A felvételen egy megható családi pillanat látható: Cox zongorán játssza Taylor Swift Cardigan című számát, lánya, a tizenhat éves Coco Arquette pedig énekli. Az Amerikai Egyesült Államokban május második vasárnapján ünneplik az anyák napját, ennek apropóján adták elő a dalt.

Boldog anyák napját mindazoknak, akik anyák, anyák voltak, anyák lesznek, vagy anyaként szeretnek

– írta a színésznő a videóhoz. Sokan megjegyezték, hogy Cox szeretete és büszkesége szinte sugárzik, ahogy a lányára tekint az előadás során. Több világsztár is megdicsérte a fiatal tehetséget: Reese Witherspoon mellett a Trónok harca színésznője, Lena Headey is szívecskékkel díjazta a produkciót.

A Jóbarátok stábja gyűlölte a szökőkutas jelenetet

Courtney Cox egy, a Jóbarátok-különkiadás kapcsán készült interjúban árulta el, hogy az egész csapat gyűlölte a főcímben található szökőkutas jelenetet. Mint kiderült, órákon keresztül csuromvizesen kellett bohóckodniuk, amit elég kínosnak éltek meg a színészek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Videó: Courteney Cox lánya egész jól énekel

A Jóbarátok sztárja zongorán játssza Taylor Swift Cardigan című számát, lánya, a tizenhat éves Coco Arquette pedig énekli.

1 · May 10, 2021 12:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments