Pataky Attila, az Edda nevű együttesből ismert zenész szerepelt ma a Mokka című műsorban a TV2-n. Megjelent a lapokban, hogy végrendelkezett és hogy „magányosan” szeretne meghalni, erről akarta őt kérdezni Mádai Vivien és Pachmann Péter, de Pataky közbevágott, hogy van most ennél egy sokkal izgalmasabb sztori, és szerinte igazából erről kéne szólnia most a lapoknak. Hát akkor szóljunk róla!

A sajtó képviselőinek mondom, hogy most érdemes odafigyelni, mert egy nagyon nagy sztori van! Lemaradhatunk róla, ha csak a sötét dolgokra figyelünk: tavasz van, gyerekek, és olyan gyönyörű kint minden! Nem művidám akarok lenni, hanem így volt: az elmúlt egy héten annyi mosolygós emberrel találkoztam, mint az elmúlt hónapokban összesen nem

– szerkeszti helyettünk a Velvetet Pataky Attila.

Na de ezután a bréking után a tiszta víznek a pohárba való öntése is megtörtént az interjúban, íme a frankó a magányos/egyedüli halálról egyenesen Pataky Attilától:

nem akarok magányosan meghalni, [de] az igaz, hogy egy mondatban mondtam, hogy egyedül akarok meghalni, hogy tudatosan tudjak majd átlépni [oda], ahova akarok.

Pataky Attila 69 éves, és egyébként teljesen természetes dolognak tartja, hogy valaki ebben a korban végrendelkezik.

Az elmúlt 5-8 évben volt egy-két dolog, amikor úgy nézett ki, hogy megnyílik egy időkapu és menni kell. Én ezért rendbe raktam a dolgaimat, hogy ha beugrik bármi, akkor tűz, kész, és akkor rend legyen mögöttem. Ez a lényege

– többek között ezt mondja Pataky Attila a fenti videóban.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pataky Attila megírta a végrendeletét: „úgy nézett ki, hogy megnyílik egy időkapu és menni kell”

Pataky Attila azt mondja, teljesen normális, ha valaki az ő korában végrendelkezik, hogy rend legyen. De van most ennél egy sokkal nagyobb sztori ám!

6 · May 11, 2021 02:44pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments