Azt írja a TMZ, hogy Jennifer Lopez és Ben Affleck idén február óta leveleznek egymással (nem postai, hanem e-mailes úton), az üzenetek pedig igazán meghitt és bizalmas jellegűek. A dolgot a színész kezdte, amikor az énekesnő éppen Dominikán forgatott, elárasztva őt emailekkel, amelyek több mint barátságosak voltak.

Például azt írta Lopeznek, hogy látta a forgatási képeit, és gyönyörű rajtuk, bárcsak ott lehetne vele. Nyilván nem lehetett, mert éppen George Clooneyval forgatott Bostonban, Lopez pedig történetesen menyasszonya volt még Alex Rodrigueznek. Lopeznek mindenesetre betaláltak Affleck szavai, és arról írt, hogy „képes lenne elnyerni a szívét” a pennájával.

A Twitteren merült fel a kérdés: mi legyen a pár közös beceneve, ha hivatalos lesz?

 A levelezés április végéig tartott, ez idő alatt személyesen nem is találkoztak. Csakhogy utána szinte azonnal: május első hétvégéjén Los Angelesben találkoztak (két héttel azután, hogy Lopezék hivatalosan is lefújták az eljegyzésüket.) Azóta pedig pár napot kettesben töltöttek Montanában, Affleck házában, és a Daily Mail fotói szerint olyan pillanat is volt odafelé, ahol mintha megfogták volna egymás kezét (bár ekkor éppen egy repülőre szálltak fel).

Lapértesülések szerint 2004-es szakításuk óta jó volt köztük a viszont, de korábban baráti jellegűnek volt mondható. Ezért sem tűnhetett visszásnak, amikor a közelmúltban az InStyle magazin az énekesnőről közölt címlapsztorijában nem az akkori vőlegénye, hanem Affleck nyilatkozott szépeket, például, hogy „óriási tehetség, de nagyon keményen megdolgozott a sikeréért, és olyan boldog vagyok, hogy végre úgy tűnik, megkapja az elismerést, amit megérdemel”.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ben Affleck február óta szerelmes leveleket küldözget Jennifer Lopeznek

A TMZ szerint a színész azt írta az énekesnőnek, gyönyörű a dominikai képein, mire ő azzal válaszolt, elrabolja a szívét a pennájával. Ah.

0 · May 12, 2021 06:23am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments