Tucatnyi televíziós műsorban, show-ban, sorozatban és filmben láthatták már a nézők Liptai Claudiát, akinek amikor élete első élő show-jában kellett helytállnia műsorvezetőként, a körülmények nem voltak éppen ideálisak. Erről kaptunk egy sajtóközleményt, melyben hosszan mesél nem mindennapi élményéről. 

2002-ben fejeződött be a Big Brother első része. A Hungexpo területén felépített házból utolsóként Párkányi Éva jött ki, aki a nézők szavazatai alapján megnyerte a 16 millió forintos díjat. A műsor két házigazdája Liptai Claudia és Till Attila volt.

Az élő adás hangulata egészen más, mint bármelyik más műsoré. Ott a műsorvezető is egy speciális lelkiállapotban van, pörögnek az események. Nagyon szeretem azt a műfajt, pedig az első ilyen emlékem pokoli

– idézte fel a 95.8 Sláger FM-en hallható, Édeskettes  című műsorában Liptai Claudia, aki karrierje elején került mélyvízbe egy meghibásodott súgógép miatt.

Az első élő show-m a Big Brother volt. Milliószor lepróbáltuk, ahogy a műsor ikonikus díszleteleme, a szem, kinyílik és besétálok rajta egy hídon, míg Tilla a Hungexpo területéről jelentkezett. Akkor még súgógépről dolgoztunk, jópárszor lepróbáltuk a szöveget is. Azt gondoltuk, hogy minden rendben, simán menni fog a dolog, de nem így lett

– árulta el a televíziós személyiség, akinek az első másodperctől rögtönöznie kellett.

Elkezdődött az élő adás, sétáltam át a hídon, amikor a szerkesztő ordított a fülemre, hogy „Elszállt a súgógép!!!”Színésznőként emlékeztem a szövegre, fotografikus memóriám van, szinte ugyanúgy láttam magam előtt a súgógépen futó szöveget, mintha működne a gép és „csak” olvasnám. Holott fejből mondtam az egészet, igazi mélyvíz volt. A második blokkra megjavították a súgógépet, de az első élőm igazi pokoli élmény volt ezzel az indulással.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Liptai Claudia számára pokoli élmény marad az első élő show-ja

A műsorvezető a karrierje elején rögtön mélyvízbe került egy meghibásodott súgógép miatt.

10 · May 12, 2021 01:46pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments