2012-ben volt szenzáció Magyarország-szerte, hogy Nicole Kidman kalocsai népi hímzéssel díszített ruhát viselt. Steiner Kristófnak pár nap után már unta is a dolgot, de a többség ezzel nem így volt, és a magyar népviseletek modernizálása azóta is trend maradt, igaz, külföldön Kesha 2015-ös szettje óta nem nagyon láttunk rá példát, viszont a Sugarbird nevű hazai márka azóta is viszi tovább ezt a vonalat. Nézzünk tőlük két példát két magyar énekesnővel (hiszen a Sugarbird gyakran reklámoz ismert személyiségekkel), ön szerint melyiküknek áll jobban?

Fent Tóth Gabi látható, aki a következő posztjában egy videót is megosztott az alkalomról, amin ezt a ruhát viselte:

én képviselhettem hazánkat tegnap éjszaka az európai béke és egység napja (05.09.) alkalmából rendezett online eseményen. Ezt az Egyesült Államokban élőben közvetítették, amiben én is helyi idő szerint 23:00 magasságában első fellépőként egy gyönyörű magyar népdalt adhattam elő gitárosommal, Csóka Péterrel! Külön megtisztelő, hogy az EU-s nagykövet úr után a világhírű színésznő, Alyssa Milano konferált fel bennünket!

Tóth Gabi után pedig következzen egy másik énekesnő, az annak idején a NOX-ból megismert Péter Szabó Szilvia.

Ő a következő videóklipjét forgatta tegnap, ebben lesz majd látható a fenti ruha. Ha önnek van véleménye, szavazzon! Melyiküknek állt jobban?

Kinek áll jobban a népiesen modern divat?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Tóth Gabinak vagy Péter Szabó Szilviának áll jobban a magyaros-népies Sugarbird-design?

Tóth Gabi az európai béke és egység napján képviselte hazánkat ebben, Péter Szabó Szilvia pedig klipet forgatott. Válasszon kedvencet!

60 · May 12, 2021 02:04pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments