Híreket mondunk.

Berki Renáta és Krisztián realityceleb-influenszerek születendő gyereke lány lesz, mint arról a Hot! magazin olvasóit, illetve a nemfelfedő mulatságra három turnusban  ( a „járvány miatt, valamint a baba és az én védelmem érdekében” – így a várandós) meghívott vendégeiket értesítették. Berki Krisztián közölte továbbá, hogy azt hitte, fia lesz, de nem, viszont a második lányát pont annyira fogja mutogatni a médiában vagy egyebütt, ahol érdekei kívánják, mint az elsőt (akit Hódi Pamela szinténinfluenszerrel vállaltak, és Natasának hívják).

Az első gyermekem egy valóságshow közepette érkezett és már akkor közszereplővé vált, amikor az édesanyja hasában volt. Ahogy ő, úgy a második hercegnőm sem fogja tudni eldönteni, hogy közszereplővé válik, vagy sem. De az biztos, hogy én mint az apukájuk a legjobbat szeretném nekik

– közölte Berki, akiről egyelőre nem tudni, mennyire reális, hogy letöltendő börtönre ítélik közlekedési szabályok megsértéséért. (via Blikk)

Megyeri Csillának fürtökben gratulálnak a celebek az Instagramon, mert esküvői ruhában fotózták a nem véletlenül elegyes hírnevű Le Til Kúriában. (Blikk) A korábban feltöltött képéhez az influenszer (bocs, ez egy ilyen nap) azt írta, megy dolgozni, a kommentek közt pedig álmélkodik az az esküvőiruha-szalon is, amelyet mostanában több celebbel láttunk reklámozni, úgyhogy mi arra tippelünk, nem nász esett itt meg, hanem promóció. De azért tessék, itt a kép, nehogy lemaradjon valaki!

Röviden:

Kovács-Nyári Diána reklámfilmben szerepelt (JOY-napok), amelynek forgatási szünetében arról beszélt, kemény volt átállni arra neki és a férjének, hogy minden a gyerekük (Zéti) körül forog. „A férjemmel mindketten egykék vagyunk, és emellett elég erős személyiségek is, nem tagadjuk, ez nehézségeket jelentett a kapcsolatunk elején. Időbe került mire átalakítottuk az életritmusunkat, de úgy érzem, hogy mostanra teljesen összekovácsolódtunk. Tanulási folyamat ez is, ahogyan alapvetően a szülővé válás is.” Egyébként öt évesen szerepelt először reklámban, ez pedig tehát a legutóbbi, amelyben rajta kívül Aryee Claudia műsorvezető és Debreczeni Dóra edző-terepfutó láthatók.

Bochkor Gábor valakinek nagyon a begyében lehet, mert a Blikk ma is azt részletezi, hogyan viselkedett egykori barátnőjével, Demeter Alexandrával, aki gyógyszerészből lett realityceleb, és most szerves kémiát tanít.

Kétmillió forintos bírságot szabott ki a Médiatanács Sebestyén Balázsék egyik februári rádióműsora miatt, mert szexuális jellegű dolgok hangzottak el benne, és így 16-os figyelmeztetés kellett volna rá, de az nem volt: a műsort 12 éven felülieknek ajánlották. (Telex)

Fodor Zsóka és Oszvald Marika összeköltözött, mert közös darabban szerepelnek, és nekik így egyszerűbb. (Metropol)

Pataki Zita és férje életmódot váltanak: nem esznek húst, sokat mozognak. (Blikk)

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki: „a második hercegnőm sem fogja tudni eldönteni, hogy közszereplővé válik, vagy sem”

Azt hitte, fia lesz, de nem. Ettől függetlenül ugyanúgy fogja szerepeltetni, mint az első gyerekét.

30 · May 13, 2021 09:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments