Harry herceg és felesége az angliai bukmékerek szerint olyan nevet választott születendő lányuknak, amellyel a férfinemrég elhunyt nagyapjára, Fülöp hercegre is emlékeznek.

Meghan Markle olyan életutat tudhat maga mögött, amiről 10 éve még álmodni sem mert volna. Férjével, Harry herceggel több mint egy éve döntöttek úgy, hogy elhagyják a királyi rezidenciát és saját, civilebb életet élnek. Székhelyüket először Kanadába, majd az Egyesült Államokba tették át. Az idő legnagyobb részét gyerekükkel (Archie Harrison), illetve Markle édesanyjával töltik. Mivel az egykori színésznő hamarosan újra édesanya lesz, beindultak a találgatások, hogy vajon hogy hívják majd a picit. 

Az Egyesült Királyság legnagyobb fogadóhálózata, a Ladbrokes jóslata szerint a baba Harry nagyapja után a Philippa nevet kapja.

A feltételezés nem légből kapott: Harry unokatestvérei, Eugénia brit királyi hercegnő és Zara Tindall (Anna brit királyi hercegnő lánya) közvetlenül Fülöp herceg halála előtt mindketten a Philip második nevet adták újszülött fiaiknak - írja a People magazin. [Katalin hercegné húga, Pippa is Philippa eredetileg, ez talán ronthatja az esélyeket -szerk.]