Alább hazai médiaszemélyiségekkel kapcsolatos friss érdekességeket olvashat, íme a mai hírösszefoglaló!

Riportot közöl a Bors című lap Ambrus Attilával arról, hogy milyen konfliktusba került a Viszkisként is emlegetett, keramikusként dolgozó híresség egy piacon.

Nem bóvlit árulok és eladni is tudok. Tíz éve ezt csinálom, bejártam fél Európát, azt mondhatom, hogy szinte az ország minden termelői piacán árultam már, de soha olyan erős ellenszenvet nem tapasztaltam, mint ami itt Veresegyházon fogad.

A riportban Ambrus Attila többek között azt meséli, hogy a többi árus az, aki ellenségesen viselkedik vele Veresegyházon, egy trágár beszólást is kapott:

Sokan nem tudják, de mivel sok időt töltöttem magánzárkában, nagyon éles a hallásom, gyakran hallom, hogy: mi a faszt keresel itt, te bűnöző?!

Hogy miért pont Veresegyházon érik ilyen atrocitások Ambrus Attilát, az nem derül ki a riportból.

További hírek:

  • Megvolt Istenes Bence első focimeccse. A tévés műsorvezető az Ösküben játszik most, azt mondja, nagyon komolyan veszi a focit, de egyelőre még olyan négy kiló plusz van rajta. A Blikknél videót is meg lehet nézni a meccsről, illetve olyan mondatokat lehet olvasni, hogy például: „meg-megvillant, küzdött a védőkkel, ha kellett, odacsúszott, ha a helyzet úgy hozta, sprintelt, passzolt, és ha helyzetbe került, lőtt”.
  • Kulcsár Edina modell-műsorvezető-influenszer azt írja az Instagramon, hogy gondolkodik rajta, hogy áttér a vegán életmódra. „Szerintem hosszú évek folyamata lesz ez nálam, de ha az elhatározás megvan, az szerintem már egy jó dolog. Alapvetően a fő szempont amiért kacérkodom ezzel, az a környezetünk érdekében van” – írja Kulcsár Edina.
  • Ma reggel szerepelt a Reggeli című műsorban az RTL Klubon a Nemzeti Lovas Színház két színésze, Pintér Tibor és Ilyés Jenifer. A pár egy kutyát is örökbe fogadott, de talán ennél érdekesebb a megkomolyodott Pintér Tibor új külseje: a hírességnek újra hosszú haja van, a szakállát is megnövesztette következő szerepe kedvéért, ugyanis Szent Lászlót fogja játszani.

Ön szerint kire hasonlít jobban Pintér Tibor?

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Van egy település, amelynek piacán nem látják szívesen a Viszkist és más hírek

Pintér Tibor új külsővel szerepelt ma a Reggeliben: hosszú szakálla és haja van. Plusz megvolt Istenes Bence első focimeccse és egyéb érdekességek.

0 · May 18, 2021 11:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments