A 46 éves Drew Barrymore egy vicces videót szeretett volna küldeni a barátnőjének, Cameron Diaznak, ám a kolléganője helyett egy 16 éves, Matthew nevű fiúnál landolt a vetkőzős felvétel.

A The Drew Barrymore Show legújabb epizódjában a színésznő Nina Dobrevnek, Julianne Houghnak és a társműsorvezetőnek, Ross Mathewsnak mesélte el a részleteket. Kiderült, hogy a tinédzser nagyon kedves volt és soha nem osztotta meg a kínos klipet - írja a Pagesix

Igazából csak öltözködni kezdtem, nem voltam szexi. Megpróbáltam több feladatot elvégezni egyszerre és ő (Cameron Diaz) a legjobb barátnőm, állandóan egymás előtt öltözködünk

– kezdte Barrymore. A fiatal fiú azonnal reagált az üzenetre.

Megvan a videód, ígérem, hogy nem posztolom sehova

– válaszolta a felvételre Matthew. A színésznő nagyon hálás volt a srác kedvességéért és hangsúlyozta, hogy egy igazi úriemberrel volt dolga.

Drew Barrymore kitálalt Woody Allenről

A humoros műsor mellett egy komolyabb nyilatkozatot is tett a napokban. Barrymore egy amerikai tévéműsorban beszélt arról, hogy rettentően bánja, hogy vala bármi köze volt a saját lánya molesztálásával vádolt Oscar-díjas rendezőhöz, akivel A varázsige: I Love You című filmben dolgoztak együtt. 

„Amikor a film forgott, hatalmas megtiszteltetésnek számított Woody Allennel dolgozni. Aztán a gyermekeim születése után minden megváltoztatott, mert anyaként az a legfontosabb, hogy megóvd a gyerekeidet. Rájöttem, hogy egyike vagyok azoknak az embereknek, akiket manipuláltak” – mondta a színésznő, utalva Woody Allen zaklatási botrányára.

A '90-es évek elején a rendező akkori élettársa, a színésznő Mia Farrow azt nyilatkozata, hogy Allen éveken át szexuálisan zaklatta közösen nevelt lányukat, az akkor még csak hétéves Dylant. Az ügyből végül rendőrségi eljárás lett, de az elhúzódó tárgyalások végén az esküdtszék végül felmentette az Annie Hall rendezőjét, és mind a mai napig nem emelt vádat ellene a bíróság.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Drew Barrymore véletlenül vetkőzős videót küldött egy 16 éves fiúnak

A 46 éves színésznő egy vicces videót szeretett volna küldeni a barátnőjének, Cameron Diaznak, ám a felvétel egy tinédzser telefonján landolt.

29 · May 21, 2021 10:13am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments