Ebben az Instahíradóban a pénteki nap 5 legattraktívabb olyan posztját mutatjuk, amit hazai, női, széles körben ismert instagramozók publikáltak. Ne pörgesse hosszasan a közösségi médiát, nézze meg a lényeget a Velveten!

Mihalik Enikő jelenleg terhes és New Yorkban van, és az alábbi posztot a péntek reggeléről, illetve valamennyi reggeléről publikálta. A modell azt írja benne, hogy reggelenként el szokta foglalni a helyét a konyhában, teázni, telefonálgatni, e-mailezgetni szokott – begombolkozni viszont ezek szerint nem.

Görgényi Fruzsina, a Barátok közt színésznője ezzel szemben nem a reggelről, hanem a péntek estéről posztolt.

Péntek este... Egy zakóban várlak

– az mindannyiunk fantáziájára van bízva, hogy tényleg nincs-e semmi az alatt a zakó alatt.

Ha valaki olyan jó formában szeretne lenni, mint Szandi, akkor kövesse a 13 évesen híressé vált énekesnő videóit a YouTube-on! Ha ön azonban beéri az attraktív fotók nézegetésével, akkor önnek bőven elég az Instagram is.

Mészáros Mercédesz élete a valóságban nyilván nem csak abból áll, hogy a modell szünet nélkül szexi szettekben dögösködik gyönyörű helyeken és ízlésesen berendezett, kanadai lakásokban, de ha az instaposztjai alapján ön így képzelte el őt, ez a mai poszt sem fogja összetörni ezt az álomvilágot.

Vasvári Vivient hagytuk utoljára, aki nem rég jelentette meg Hiba című életmód-könyvének második részét Hiba 2 címmel. Az alábbi poszt azonban nem ezt reklámozza, hanem megintcsak a Baci Lingerie fehérneműit. Hát az biztos, hogy a Feleségek luxuskivitelben című realityből megismert médiaszemélyiségnek nagyon jól állnak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Mihalik Enikő reggel nem gombolkozik be, Görgényi Fruzsina este egy szál zakóban vár

Íme 5 szexi kép 5 hazai, sok hazai követővel rendelkező instagramozótól! Vasvári Vivien megint fehérneműt reklámoz egy perfekt fotóval.

0 · May 21, 2021 08:13pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments