Az utóbbi 20 év legemlékezetesebb ruhái közül válogattam ki tízet az alábbi kvízhez: annyira emlékezetesek, annyira szexik, annyira botrányosak és/vagy annyira elegánsak ezek az öltözékek, hogy évek múltán is sokan emlékeznek rájuk. Egy eklatáns példa a fenti kép, ezzel lehet kipróbálni, hogyan működik a játék, a fenti fotón ugyanis egy igazán nagyon híres Versace-ruha látható, de a viselő arca ki van takarva. A kérdés minden esetben az, hogy ki látható a fotón.

Van azonban két nehezítés: egyrészt hogy időre megy a játék, másrészt pedig hogy a négy válaszlehetőség közül  az illető kereszt- és vezetéknevének 

utolsó betűit

kell kiválasztani, ahogy ezt már korábban is csináltuk pl. ebben a filmes kvízben. A fenti fotóhoz például a következő válaszlehetőségek lehetnének:

  • ...B ...K
  • ...K ...B
  • ...R ...Z
  • ...Z ...R

Tudja, hogy a négy közül melyik a helyes? Görgessen lejjebb, és ellenőrizze, jól tippelt volna-e a próbakérdésnél!

Nos, íme a fenti fotó kitakarás nélkül.

Mivel a képen JennifeR LopeZ látható, a harmadik válasz volt fent a helyes.

Nos, ilyen kérdésekre számítson az alábbi kvízben, még tíz darabra! A játékban egynevű hírességek is szerepelnek  (pl. Adele), ilyenkor értelemszerűen az illető egyetlen nevének utolsó betűjét kell eltalálni.

10 olyan ruhát mutatunk, ami annyira fényűző, annyira szép, annyira szexi vagy annyira különleges volt, hogy kész legendává vált. Felsimerni, hogy melyiket ki viselte?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »