Berki Krisztiánról lehetett tudni, hogy arra számított, hogy fia lesz, és most a felesége, a Mazsi néven is ismert Berki Renáta a Reggeli című műsorban mesélt egy kicsit többet erről a témáról, illetve a teherbe esésről és a terhességről, hiszen ezekről most rengeteg a mesélnivalója. Berki Krisztiánnak már van egy kislánya, akinek az édesanyja Hódi Pamela. Az egykori futballista és főpolgármester-jelölt valamiért úgy gondolta, hogy Mazsival közös gyerekük viszont fiú lesz, de aztán az erre az alkalomra rendezett partin kiderült, hogy mégsem.

A kismama az alább megtekinthető interjúban így meséli el a pillanatot, amikor lett egy megérzése, hogy esetleg lánnyal terhes, és ahogy ez valamivel később be is igazolódott:

Az utolsó előtti nap jött be nekem, amikor a Bóbitát énekeltem, hogy hmm, ez olyan lányos dal, akkor lehet, hogy mégis lányunk lesz. Krisztián az utolsó pillanatig kisfiúban hitt, és igazából eléggé meglepte. Szerintem így lefagyott az arca, amikor meglátta a rózsaszín lufikat.

Berki Mazsi azt meséli, hogy a terhessége eddigi 4 hónapja teljesen zökkenőmentes volt, a teherbeesés azonban nem ment ilyen simán: fél évig próbálkoztak, de nem jött össze a baba, ekkor az orvos azt tanácsolta, hogy menjenek el egy kivizsgálásra. Itt kiderült, hogy Berki Krisztián spermiumszáma nulla, amint azt a feleség felemelt öklével is mutatja interjú közben.

Őt ez eléggé megviselte, teljesen kétségbeesett

– meséli Berki Mazsi a férjéről, akinek hormonkezelésre volt szüksége, hogy a spermiumszáma helyreálljon. A kezelésnek két hónap után foganatja is lett, azonban kiderült, hogy Berki Renátánál szintén van probléma.

Peteházam volt, de petesejtet nem talált a doktor úr

  – mondja a kismama, ezt a problémát végül vitaminkúrával sikerült megoldani. Kétszer voltak lombikprogramon, majd végül természetes úton jött össze a baba.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Berki Renáta elmesélte, hogy férje spermiumszáma nulla volt, ezért hormonkezelés kellett

Berki Mazsi azt is elmondja, hogy kétszer voltak lombikprogramon, aztán férjének „lefagyott az arca”, amikor kiderült, hogy megint lánya lesz.

218 · May 25, 2021 11:16am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments