A Netflix bejelentette, hogy Lindsay Lohan hosszú évek után az egyik új produkciójukban tér vissza, méghozzá egy karácsonyi alkotásban. Ez a film hatalmas lehetőség lehet arra, hogy a színésznő bebizonyítsa, képes újra komolyan dolgozni.

Lohan egy elkényeztetett szállodalánc-örökösnőt fog alakítani, aki egy síbalesetben amnéziás lesz. Az ünnepi romkom már most megosztja a rajongókat, sokan attól félnek, hogy a botrányhősnő még nem áll készen a rivaldafényre - írja az Eonline.com.

Lohan 2019-ben Anderson Coopernek és Andy Cohennek mesélt a terveiről, akkor azt mondta, „szeretné visszaszerezni azt az életet, amiért olyan sokat dolgozott”. Egyelőre erre nem került sor, legutóbb például egy nightclubot szeretett volna nyitni Leszbosz szigetén. Ugyancsak 2019-ben szerepelt az Among the Shadows című filmben, ami nagy mérföldkő volt számára, hiszen 2013 óta nem nagyon játszott filmekben. Közben zenei karrierjét is igyekezett feltámasztani, azonban a Xanax című száma nem aratott osztatlan sikert, viszont Nicki Minajzsal közös dala pont a napokban jött ki: