A rajongók aggódásukat fejezték ki, miután a Jóbarátok egykori színésze igen furcsa interjút adott a People-nek. A The Sun kiderítette, hogy Perry fogászati kezelésen vett részt a felvétel előtt, ezért formálta olyan furcsán a szavakat, illetve tűnt fáradtabbnak a megszokottnál.

Mint kiderült, az 51 éves színész sürgős ellátásra szorult és már nem volt lehetőség arra, hogy napolják a forgatást. A videó publikálása után sok kommentelő azt írta, fáj nekik, hogy kedvencüket így kell látniuk és remélik, hogy a színész nem nyúlt újra a drogokhoz, illetve az alkoholhoz.

Aznap sürgős fogászati kezelésen járt, emiatt volt más a közérzete. Fájdalmai voltak, ami teljesen érthető, ez okozta, hogy rosszul artikulált. Nem akart szerepelni egy ilyen eljárás után, de nem tehetett mást. Matthew kijelentette, hogy továbbra is józan életet él, és nincs semmi ok az aggodalomra

– nyilatkozta egy nevét elhallgató forrás. A színész azonban nemcsak emiatt került címlapokra. Az új Jóbarátok rész kapcsán piacra dobott egy pólót, amelyen a következő felirat áll:

Lehetnék ennél beoltottabb?

A kommentelők azonban kiakadtak, szerintük ugyanis ízléstelen pénzt keresni egy vakcinákkal kapcsolatos póló elkészítésével, ezért Perry jobban tenné, ha levenné a hirdetést. 

Mióta tart ez az állapot?

A színész a '90-es évek második felében, egy síbaleset után szokott rá a fájdalomcsillapítókra, állítása szerint a Jóbarátok harmadik, negyedik, ötödik és hatodik évadának forgatási munkálataira nem is emlékszik. 1997-ben vonult be egy rehabilitációs központba, azóta több ilyen intézményt is megjárt.