Őrület, de ma sem nagyon szolgál brékingekkel a magyar celebek élete – úgyhogy összeszedtük az apróságokat. Íme.

Balázs Mercédesz, akit a Való Világ legutóbbi évadában láthattak versenyezni, elhivatottságot érez a zeneipar iránt, így leszerződött egy magyar kiadóval, és már leforgatták az első klipjét is. Új karrierjét nem VV Merciként, hanem Cédesz néven kívánja felépíteni, amint az a Fókusz riportjából kiderül.

Várkonyi Andrea gyereknapon fog jótékonysági műsort vezetni a TV2-n, emiatt beszélt arról, hogy ő egyébként is szokott jótékonykodni anyaotthonban, de volt már, hogy egy hajléktalannak segített, „így mentettem meg az utcán levéstől”.

Szabó András, akit Kulcsár Edina Csuti nevű szerelmeként ismer a nagyközönség jelentős része, folyamatosan ásítozik-álmos, amióta megkapta a második koronavírus elleni védőoltását. Kommentelőitől az Instagramon arról érdeklődött, tapasztaltak-e hasonlót.

 Ahol tudunk, segítünk!

Önnel mi a helyzet?

Rácz Jenő Michelin-csillagos séf és étteremtulajdonos „Magyarország első Arany Spárga-díjas nagykövete” lett, amire nagyon büszke, a magyarok spárgafogyasztását kissé szívügyének is tekinti. Fördős Zé (akivel a Konyhafőnök című realityben dolgoznak együtt) a kommentfolyamban viszont azt jelezte neki, hogy nagyon tetszik az alkalomra választott nadrágja.

Továbbá

  • Szegedi Ferencnek orrsövény-kiegyenesítő műtétje volt. (Bors)
  • Palácsik Lilla nem érti, miért nem vállalt még gyereket a testvére, Vajna Tímea. (Story via Blikk)
  • „Amikor állok a közönségemmel szemben akkor én mindenki Gergely Robija vagyok. Hogy leszek-e csak egyvalakié, aki számomra is az egyetlen, abban csak reménykedni tudok. De ha én nem is, a dal, az Emmanuelle örök” – zárta Gergely Róbert a jórészt az Emmanuelle című dalról adott interjúját a Blikknek.
  • Kelemen Anna teljesen meztelenül fotózkodott egy tükör előtt, hogy átadja az üzenetet: igyon mindenki több vizet. (Blikk)