Esőmentes, napsütéses napot kívánunk! Jöjjenek a legérdekesebb hírek.

  • A hamarosan oltár elé álló Várkonyi Andrea május 30-án kerül újra képernyőre a TV2 CSR Hungary-díjas jótékonysági gálaestjén, a Neked énekelekben, műsorvezetőként. A zenés műsorban ezúttal a koronavírus árváinak gyűjtenek majd, miközben híres emberek lépnek fel. A felajánlásokat május 25-től várják a 1357-es adományvonalon – derül ki a csatorna sajtóközleményéből. Itt egy közös fotó, amelyen a műsorvezetőtársával, Stohl Andrással látható:
  • Miklósa Erika és férje újabb babát fogadnak örökbe – mondta el a művész a Duna Televízió Családi Körben című műsorában.

Várakozásban vagyunk, igaz korunk miatt csecsemőt már nem, de kisgyermeket még örökbe fogadhatunk

A családnak teljesen másodlagos, hogy kislány vagy kisfiú érkezik, de a hat éves, szintén örökbefogadott gyerekük, Bibi egy kishúgot szeretne.

  • Gelencsér Tímea nem akar egyedülálló, macskás nő lenni. A 27 éves modell 2019 óta veszt rész az Exatlon Hungaryban. Az első évben versenyzőként, az utóbbi kettőben pedig riporterként, emiatt pedig nincs ideje a szerelemre - mondta az Origónak.

Majd én is szeretnék gyereket, családot, ez természetes, de a mostani életszakaszomban még a munka a fontos. Persze lehet, hogy jön egy szerelem, és akkor újratervezek. Nem szeretnék olyan lenni, aki egy férfiért mindent eldob, de olyan sem, aki nyolc macskával, egyedül öregszik meg. Nehéz kérdés.

  • Visváder Tamás nem akarja, hogy a gyerekéből sztár legyen. Vajna Tímea húgának férje az RTL Reggeli műsorában mesélte el, hogy a feleségével, Palácsik Lillával tudatosan rejtegetik Noah nevű, másfél éves fiukat a kíváncsi szemek elől.

Ha egyszer belekerül, akkor nincs menekvés

– mondta Visváder arra a kérdésre, mi lenne, ha a fia is felkerülne az Instagramra.

  • Dobó Kata az Instagram-oldalán számolt be arról, mi van vele mostanában. Mint kiderült, javában próbál a Játékszínben, zajlanak új filmje, az El a kezekkel a papámtól! utómunkálatai, közben pedig forgatják a NőComment! című műsort. Dobó szerint sok mindent megtanulhattunk ebből a pandémiás időszakból, főképp azt, hogy semmit sem szabad biztosra venni. 
  • Íme a 376. szenvedélyem; az ételfotózás – írta szintén az Instagramon Liptai Claudia három guszta süti társaságában. A posztban a műsorvezető elárulta, hogy megnézett pár online tanfolyamot, ezután vágott bele ebbe, és nagyon élvezi.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Ebben a szettben tér vissza Várkonyi Andrea a képernyőre

A hamarosan oltár elé álló műsorvezető május 30-án kerül újra képernyőre, Gelencsér Tímea pedig nem szeretne nyolc macskával megöregedni. Hírösszefoglaló.

0 · May 26, 2021 11:20am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments