Eva Mendes a hivatalos Instagram-oldalán tett közzé egy fotót, melyen ő és a párja, Ryan Gosling látható a Túl a fenyvesen című film forgatásán. A 2012-ben publikált alkotás két főszereplője, a vakmerő motorversenyző, Luke és szerelme, Romina nemcsak a mozivásznon találtak egymásra. (A címlapképet is ebből a filmből választottuk!)

A fotó hűen tükrözi, hogy már 2012-ben hogy izzott köztük a levegő. Az egyik felhasználó meg is jegyezte, hogy a pár láttán rögtön az jutott eszébe, hogy igazi lelki társak találkoztak. A színésznő korábban a közösségi oldalán, egy kommentelőnek írta meg, miért posztol ilyen ritkán nemcsak a gyermekiről, de kettőjükről is. 

Csak olyan régi fotókat posztolok, amik már amúgy is kint vannak a neten (például jelenetek közös filmünkből). Amúgy a párom és a gyerekeim a privát szférám része. Ez nagyon fontos számomra, úgyhogy köszi, hogy megértitek

– írta Mendes.

Ryan Gosling és Eva Mendes Hollywood egyik legvisszavonultabban élő párja, akik általában kerülik a vörös szőnyeges eseményeket is. Két gyermekük született: 2014 szeptemberében Esmeralda, 2016 áprilisában Amada jött a világra. A lányokat sosem mutatták meg egy magazin címlapján sem, így csak akkor láthattuk őket, ha egy fotósnak sikerült lekapnia őket az utcán.

 Mióta a lányok megszülettek, Mendes visszavonult a színészkedéstől, 2014-ben láthattuk utoljára a Lost River című alkotásban, amit Ryan Gosling írt és rendezett is.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Eva Mendes olyan szerelmesen bámulja gyermekei apját, hogy belepirulunk

Ez a fotó hűen tükrözi, hogy már 2012-ben hogy izzott köztük a levegő.

0 · May 28, 2021 11:51am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments