#rádcsörgök

– ezzel a címmel indított interjúsorozatot Fenyő Iván az Instagramon. A beszélgetéseket élőben lehet nézni, majd az így készült videó utólag is megtekinthető. Az első részben Szabó-Kimmel Tamásra csörgött rá a 41 éves, rengeteget edző színész, csütörtök este pedig Szabó Győzővel beszélt, amíg 50 éves, grafikus végzettségű kollégája egy színházi öltözőben várta, hogy kezdődjön az előadása. Fenyő és Szabó beszélgetésében külön érdekesség, hogy ők az ezredforduló után néhány évig együtt dolgoztak a Katona József színház társulatában. Íme a teljes interjú, alább olvasható röviden a beszélgetés 8 legérdekesebb részlete.

Néhány érdekes részlet a beszélgetésből:

  • A színész egy nézői kérdésre azt válaszolja, hogy azért nem szerepel már a Petőfi rádióban, mert „kirúgták”. Az adónál nem tolerálták, hogy Szabónak más karrierje is van a rádiózáson kívül, így például ha forgat, nem tud a rádióban szerepelni.
  • Az interjú elején, amikor az alfahímek szóba kerülnek, Szabó Győző azt mondja, nem biztos benne, hogy ő az-e, csak éli az életét, ahogy éli. Egy ponton a következőképpen foglalja össze, hogy hogyan látja a múltját és mostani önmagát macsósági szempontból: „így teremtett a Jóisten, én is tettem érte azért. Edzettem, sportoltam, főleg ha ki vagyok pattintva, akkor tényleg jól nézek ki, nem azért mondom, főleg így ötven felé. Tök sok dolgot megcsináltam, a világot négyszer körbeutaztam, kibaszott sok nőm volt, most tényleg, egész addig, amíg nem találkoztam a Judittal.” Judit alatt természetesen az élettársát, Rezes Juditot kell érteni.
  • Szabó Győző megerősíti, hogy az év elején elvonult egy böjtházba vidéken, és azóta egyrészt lefogyott, másrészt három hónapja nem is rúgott be, csak esténként egy-egy sört vagy egy-két pohár bort iszik.
  • Életemben egyszer adtam fogadásból egy pofont egy embernek – kollégiumi évek –, azt a mai napig bánom. Mert én nem ilyen típus vagyok, én soha nem bántottam senkit” – válaszolja Szabó Győző arra a kérdésre, hogy mi az, amit az életében a leginkább megbánt.
  • Reflexből sajnos a Misinél már elpattant egy pofon, utána én bőgtem, nem a gyerek” – vallja be Szabó Győző azzal kapcsolatban, hogy mennyire nem hisz az erőszakban, majd hozzáteszi, hogy persze nem csak ő bőgött, a kisfia is elsírta magát, miután kapott egy pofont.
  • Szabó Győző Amszterdamot is szereti, de Hongkong a kedvenc városa.
  • Reklámozása bizonyos dolgoknak, amikben nem hiszel” – egy ponton ezt a témát veti fel Fenyő Iván és egyértelművé teszi, hogy egyáltalán nem ítéli el Szabó Győzőt azért, mert bizonyos dolgokat elvállal, ő maga ezeket sosem vállalná el. Egy konkrét példa merül fel, egy napi bulvárlap, amelynek Szabó már 12 éve az arca, természetesen a Blikkről van szó. A színész azt mondja, hogy nem reklámoz olyan dolgot, amiben nem hisz, majd felemlegeti, hogy amikor erre annak idején igent mondott, pont Fenyő Iván szólt be neki, hogy ezt miért vállalja el. Mégis elvállalta, de azt mondja, 12 év alatt összecsiszolódtak a lappal, és szívesen csinálja ezt a munkát.
  • Figyelj, te irgalmatlanul sok pénzt kerestél eddig összesen életedben?” – kérdezi egyszer csak Fenyő Iván, amire Szabó Győző rávágja, hogy „igen”. Azonnal hozzáteszi azonban a következőket is: „viszont mindet el is költöttem. Én eszméletlen sok pénzt kerestem, a múltkor elkezdtem összeadni, és a felénél abbahagytam, mert elkezdtem egyre idegesebb lenni.”
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szabó Győző elmondta, miért rúgták ki a Petőfi rádióból

A színész Fenyő Iván műsorában olyan témákat is érintett, hogy „irgalmatlanul sok pénzt keresett” és „kibaszott sok nője volt” életében.

0 · Jun 04, 2021 03:31pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments