Pintér Adrienn, vagy ismertebb nevén Ada az Instagramon jelentette be a hosszú hétvégén, hogy megszületett a harmadik gyermeke. A kislány a Kiss Freya Jázmin nevet kapta. Most újabb poszttal jelentkezett, melyben hosszan beszélt arról, hogy császármetszéssel hozta világra a gyermekét, és 15 évvel ezelőtti ikerszülésénél is erre volt szükség. 

A műsorvezető hosszan beszélt arról, hogy sokan megszólják azokat az édesanyákat, akik császárral hozzák világra a gyermeküket, pedig ők is ugyanolyan anyák, mint akik természetes úton szülnek, legfeljebb más problémákkal és fájdalmakkal kell megbirkózniuk.

Ráadásul nem is a könnyebb út. Lehet, hogy nem úgy, de a császáros anya is meg küzd a gyermekéért! A műtét folyamata se feltetlen egy 'jó buli', amikor ugyan nem fáj, de érzel minden nyomást, húzást. Ne felejtsük el, hogy rengeteg oka lehet, ami miatt így szomást okoz es ami ki tudja mikorra szívódik fel, ha felszívódik magától. A vágás nem kicsi, és az is napokkal a műtét után is fáj, ég, húzódik, körülötte be van dagadva, kék zöld lila színekben pompázik stb, egy pici rossz mozdulat is elég, hogy eszméletlenül fajjon. Ugy nez ki a hasam, mint egy dombormu a bevérzésektől, bedagadásoktól. És sorolhatnám. Félreértés ne essék, nem panaszkodok, tényeket közlök és én azt gondolom, gyorsan regenerálódok a kis utóhatásokkal együtt. A lényeg, mindegy hogyan szültél, így is úgy is ANYA vagy!

A poszthoz Polgár Kriszta is hozzászólt, aki elárulta, hogy bár természetes úton szült, rettegett, hogy császározni kell. 

A képeket és a szöveget engedéllyel közöltük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Pintér Adrienn megmutatta, hogyan fest a hasa a császármetszés után

A tévés hosszan beszélt arról, hogyan hozta világra harmadik gyermekét és hogyan élte meg az újabb császármetszést.

1041 · Jun 04, 2021 12:59pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments