Azt írja a Page Six, hogy a Mission: Impossible 7 forgatásán több illetőről kiderült, hogy koronavírus-fertőzött, ezért a film munkálatai megint leálltak, a színész 14 napig elkülöníti magát.

A potenciális fertőződés akkor eshetett meg, amikor egy nightclubos jelenetet forgattak, ezalatt a színész négy táncossal és tíz stábtaggal került kontaktusba, utóbbiakkal mindössze néhány méterre álltak egymástól. Szóval most megfigyelés alatt áll. 

A Sun úgy tudja, hogy körülbelül hatvan ember került karanténba két hétre, így az eleve nagy csúszással forgó film munkálatai tovább húzódnak. Cruise ennek biztosan nem örül - körülbelül fél éve szivárgott ki egy hangfelvétel, amelyen a színész azokat szidalmazza, akik nem tartanak megfelelő távolságot másoktól.

Ha megint [észreveszem, hogy] ezt csinálod, kurvára ki leszel rúgva. És ha bárki más ezt csinálja a stábból, akkor annak ennyi volt – neked is, és neked is. Te meg kurvára soha többé ne csinálj ilyet még egyszer. 

Cruise a kirohanásában arról is „beszélt”, hogy az új filmje több ezer embernek ad munkát, nem akarja megkockáztatni, hogy elveszítsék az egzisztenciális biztonságot, miközben az iparáguk borzasztó helyzetben van. 

A forgatás London közelében zajlik éppen. A filmet jövő májusban mutatnák be az eredeti tervek szerint, de a Sun szerint néhány stábtag nem bánná, ha lenne egy kis munkaszünet, csak éppen Cruise megszállottan hajtja, hogy fejezzék már be a Mission: Impossible 7-et. „A világ legelszántabb embere. Ez lenyűgöző, deegyben igazi rémálom is.”