Eltelt egy újabb hétvége, és ha ez idő alatt egyáltalán nem foglalkozott azzal, milyen vonzó képeket posztoltak magukról az Instagramra az ismertség különböző fokán álló magyar nők, viszont ennek a tudásnak a birtokában kíván létezni, akkor jó helyen jár:

az instahíradóban.

Palvin Barbara például könnyűbúvárkodott, és míg magát az aktust nem örökítette meg, a duplacopfos önmagáról közölt képet.

 Tolvai Renáta viszont nem fürdődresszben, hanem ruhában jelentkezett be klipforgatásáról. Mint az egyik kommentelője találóan megjegyzi, az énekesnő egészen úgy fest, mint aki rengeteg tangát vett fel, de az kétségtelen, hogy az alakját előnyösen hangsúlyozza a fiktív bugyirengeteg. Igaz, a dekoltázsrész nem tűnik akkora telitalálatnak, de hátha önnek is pont ez tetszik. (Ebben az esetben itt egy másik felvétel a témában.)

 Mardoll művésznő a napsütéses vasárnapjába és arcbőrére engedte a kíváncsi tekinteteket.

 Cserpes Laura is igyekezett megragadni az idei nyár lényegét: bikini és locsolócső.

 Vállaltan szubjektív megítélésünk szerint viszont ez a felhozatal legeslegjobb képe: Jakabos Zsuzsanna úszónő a maga természetességében ül valahol vízközelben.

 Kulcsár Edina modell-influenszer-üzletasszony a témára adott variációjával zárjuk sorainkat, megköszönve becses figyelmüket.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin egy szál bikiniben, Tolvai rengeteg tangában és további szexi fotók az Instáról

Például erről maradt le, ha nem nézegette a hétvégén az ismert magyar nők oldalait.

0 · Jun 07, 2021 10:43am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments