Naponta jelentkezünk az Instahíradóval itt a Velveten és a leggyakrabban hazai, női hírességek szexi-attraktív posztjait szemlézzük, mert több jelből is egyértelműen következik, hogy olvasóink közül sokan szeretik az ilyen tartalmakat böngészni. Úgyhogy most megint haza, női hírességek szexi-attraktív posztjait szemlézzük.

Látta már ön például Palvin Barbara legfrissebb fotóját? A 27 éves modell most megint egy másik oldalát mutatja meg: egy olyan pici, fehér felsőt visel, hogy az gyakorlatilag csak egy melltartó, ehhez viszont kétfelé szét van választva a haja, és kislányosan két copfba be van fonva.

És ha már a fehér topoknál tartunk: Horváth Éva is egy ilyet választott ahhoz, hogy a Lux Factor nevű krémet reklámozza.

Még egy reklám, ez most a Calzedonia és Nagy Réka jóvoltából: így áll a műsorvezető-modellnek egy fekete bikini fehér inggel, begombolkozás nélkül.

Vass Zita színésznő-modell Amerikában él, ezért megemlékezett az USA nemzeti ünnepéről, ami idén május 31-re esett. A Memorial Day nevű napon mindenki a háborúkban elesett veteránokra emlékezik, a nemzetiszínű bikini azonban szabadon választható.

Metzker Viktória Instagramja pedig továbbra is kiapadhatatlan forrása az izgalmaknak. A DJ most egy olyan képet publikált, ami 12 évvel ezelőtt, azaz 2009-ben készült róla, Cannes-ban, és a sors úgy hozta, hogy Metzker pont nem egy garbót viselt. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palvin Barbara pici, fehér tophoz kislányos copfokat viselt

Metzker Viktória pedig talált egy képet arról, mekkora dekoltázsa volt 2009-ben Cannes-ban. Instahíradó!

0 · Jun 02, 2021 03:57pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments