GettyImages-1186503903

Liam Payne a One Directionből szakított a menyasszonyával

2021.06.07. 14:34

A One Direction fiúcsapattal híressé vált 5 énekes közül Zayn Malik lett a leghíresebb, Harry Stylesnak lett a legsikeresebb a szólókarrierje, de Liam Payne-nek a legérdekesebb a szerelmi élete. A 27 éves zenésszel az utóbbi 6 évben minden évben történt valami párkapcsolati szempontból fontos:

  • 2016-ban kezdett el járni Cheryllel, aki az őt zsűriző mentorok között volt annak idején az X-faktorban, és aki Payne-nél 10 évvel idősebb;
  • 2017-ben született egy kisfiuk;
  • 2018-ban szétmentek;
  • 2019-ben Payne összejött bizonyos Maya Henryvel, aki modell és egyben milliárdos szülők gyereke;
  • 2020-ban eljegyezték egymást; és
  • 2021-ben Payne visszamondta az eljegyzést.

A Daily Mail szemlézi a Diary of a CEO című, alapvetően üzleti témájú podcastot, aminek a mai részében Payne a vendég, és az énekes ebben mondta el Steven Bartlett műsorvezetőnek, hogy visszamondta az eljegyzését. A podcast felvételéről videó is van, ez látható a cikk alján.

A One Direction tagjaként híressé vált sztár a karantén első hulláma után, tavaly augusztusban kérte meg szerelme kezét, méghozzá egy kb. 3 millió fontot, azaz kb. 1,2 milliárd forintot érő gyűrűvel. Azonban már az eljegyzés környékén voltak pletykák arról, hogy valami nincs rendben közöttük, és 2020 szeptembere óta nem is készült közös fotó a párról. Amik viszont eddig elkészültek, azokat nem törölték, és nem is követték ki egymást az Instagramon, ezért nem volt túl nyomós ok azt hinni, hogy ez a kapcsolat véget ért. Payne azonban most megerősítette, hogy ez a helyzet, nincsenek már együtt Maya Henryvel, valamint hozzátette, hogy hibásnak érzi magát, hogy így lett vége 7 évvel fiatalabb menyasszonyával.

Mostanában a leginkább azt érzem, hogy csalódtam magamban, hogy folyamatosan megbántok embereket. Ez zavar. Nem vagyok valami jó párkapcsolatokban. És most már tudom, hogy általában hogyan szoktam viselkedni kapcsolatokban. Nem vagyok jó bennük, úgyhogy azon kell dolgoznom, hogy alakítsak magamon, mielőtt újra összeállok valakivel

– mondja Liam Payne az alábbi interjúban.