Hírösszefoglaló: Rékasi új vállalkozást indít, Palikék nem válnak

2021.06.11. 09:54 Módosítva: 2021.06.11. 11:21

Híreket mondunk.

Marsi Anikó és Palik László szakítottak egymással, de nem terveznek hivatalosan is elválni – értesült a Blikk egy Bennfentes Forrástól. Ez a bizonyos TV2-s személy azt adta a tudtukra, hogy amikor idén húsvétkor Marsi meglátogatta Palikot az Exatlon dominikai forgatásán, abban állapodtak meg, hogy a férfi már nem költözik haza, a nő nem a válási papírokkal utazott hozzá. Közös vagyonuk nincs, a gyerekeik láthatásával kapcsolatban nem merültek fel eddig érdekellentétek, úgyhogy mindenkinek jó ez a helyzet így, ahogy van. Paliknak egyébként ez volt a harmadik házassága, aligha siet majd újranősülni.

A Best magazin Rékasi Károllyal készített interjút, ebből kiderült, hogy hamarosan vega-vegán éttermet nyit egy barátjával Budapesten, egy központinak tekinthető helyszínen. Ennek oka, hogy az 58 éves színész úgy véli, egy idő után alkalmatlan lesz a színpadi munkára, és szeretett volna nyitni az új lehetőségek iránt. Komoly előrelépés ez ahhoz a nehéz életkorszakához képest, amikor a motorbalesete után mindent reménytelennek érzett: a lapnak arról is beszélt, hogy ekkor öngyilkosságot fontolgatott.

A baleset után túl sok volt a baj, és ki akartam lépni ebből a világból. El is terveztem, és pontosan tudtam, mi és hogyan fog történni [...], de végül leálltam. Az édesanyámra gondoltam, hogy neki mit okoznék. Úgy képzeltem, mindenki más fiatal, és talpra tud majd állni, de ő nem. (…) Mára már átkoznám magam, ha megtettem volna. Mindennap igyekszem úgy élni és létezni, hogy a következő napom mindig jobb legyen, mint a mai.

– így Rékasi. (Via Bors)

Istenes Bence a Fókusznak számolt be arról, hogy már jobban van a sportsérülése, illetve az azt követő műtét után. Felidézte az események pontos menetét is, úgyhogy ha erről a történetről lemaradt volna, az alábbi videóban nem egészen négy percben mindenről tudomást szerezhet.

Röviden

  • Vasvári és Mádai Vivien gyerekei is elballagtak az óvodából.
  • Majka és Dundika nem ugyanazon a hőmérsékleten szeretnek elaludni. (Blikk)
  • Szily Nórának nagyon nehéz volt az elmúlt két év. Ezzel nem függ össze, de éppen társkeresőn ismerkedik. (Best via Bors)
  • Egy Barátok közt-rajongó, Igor nevű maffiózó egykor annyira valóságosnak vélte Németh Kristóf Kertész Géza nevű karakterét, hogy miután a színész a sorozatban pénzt hamisított, a bűnöző felajánlotta, hogy az ő hamis pénze jobb minőségű, beszáll a bizniszbe. (Blikk.)
  • Szandi nem biztos abban, hogy a kivasalt, vagy a göndör haj jobb-e neki.
  • Tatár Csilla egy bájos szelfi mellett próbálja jó irányba terelni azokat a személyeket, akik kommentelni szoktak az Instagram-oldalán.

Plusz egy újabb reveláció a múltkori után: Hosszú Katinka így néz ki kivasalt hajjal.

És a végére egy klippremier

Cool Cool Girl címmel megjelent ma a Dope Calypso együttes új dala. A zenekarnak június 25-én új albuma is érkezik majd, az új, Szabó Áron által rendezett klipet a vonatkozó sajtóközlemény úgy írja le, hogy „az ószövetség, a germán mitológia és az alfa holdbázis a Szezám utcával keverve”. A videóban nem tűnik fel a Dope Calypso énekese, Sarkadi Miklós, mert éppen kisfia születését várta, azt viszont, hogy a zenekar többi tagja miket alakít a kisfilmben, az alább a play gomb megnyomásával derül ki.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Hírösszefoglaló: Rékasi új vállalkozást indít, Palikék nem válnak

Utóbbi oka, hogy nincs közös vagyon, a gyerekek láthatásáról megegyeztek, szóval minek papírozni. Bónusz: Hosszú KAtinka, szögegyenes hajjal.

0 · Jun 11, 2021 09:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Kérjük, olvassa el ezt az oldalt! Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.