Vajna Tímea az Instagram-oldalán reagált egy ma megjelent cikkre a magánéletével kapcsolatban. A Blikk azt állítja, hogy a híresség barátai értetlenül állnak az előtt, miért nem vállal gyereket, mellyel szerintük csak árt a kapcsolatának. Az üzletasszony egy posztban mondta el, hogy ez nem igaz, sőt kiderült, hogy komoly egészségügyi problémákkal küzd. 

A mai hírekre reagálva: egyik barátom sem unszol a gyerekvállalással, ez megint egyes újságírók kitalációja. Most az a fontos, hogy megtaláljam a lelki békémet, nyugalmamat a rengeteg fájdalom, harc és stressz után, ami lassan 3 éve folyik. Valamint először szeretném megteremteni a megfelelő környezetet... (biztosan elvetélnék, ha nincs meg a kellő nyugalom). Soha nem szülnék érdekből... Nekem sokkal fontosabb a pici lelke, és hogy szerető családba szülessen, valamint nekem is endometriózisom van, és a stessz sajnos egyéb más dolgokat is okozott. Mindennek szépen eljön majd az ideje, ha már így alakult az életem

– üzente egy Instagram Storyban Andy Vajna producer, filmügyi kormánybiztos özvegye. Szerelmével, Zoltánnal másfél éve alkotnak egy párt, az együtt töltött idő alatt számtalanszor került elő a babavárás kérdésre a lapok címlapjain, olykor a nő családja által. Korábban például a húga, Palácsik Lilla beszélt arról, hogy nem érti, a testvére miért nem szül már gyereket. 

A nővérem kicsi kora óta készül az anyaságra. Majdnem tizenkét év van közöttünk, úgyhogy nem is a húgaként, hanem szinte a lányaként vigyázott rám. Rettentően akart engem, szinte terrorizálta a szülőket, hogy kistestvért szeretne

– idézte fel akkor a Story magazinnak Palácsik.

Előbb leszek nagynéni, mint anya, de nem baj

– mondta Tímea a Mokkában tavaly augusztusban, és viccesen azt is hozzátette, ha nem vigyáz, egyből nagymama válhat belőle.