Nick Cannon egy 40 éves, amerikai műsorvezető-rapper, akit Európában a legtöbben talán onnan ismernek, hogy Mariah Carey énekesnő férje volt ő 2008-tól 2016-ig. A házasságukból egy ikerpár született 2011-ben, Monroe Cannon és Moroccan Scott Cannon idén április 30-án lettek 10 évesek. Ők láthatók apjukkal a fenti, 2018-as borítóképen. Cannon egyébként legutóbb azzal szerepelt hazájában a tévében, hogy az Álarcos énekes című vetélkedő amerikai verzióját vezette.

Miután elvált Mariah Carey-től, Nick Cannon egy Brittany Bell nevű modellel került kapcsolatba, 2017-ben született kisfiuk neve Golden „Sagon” Cannon. A párnak 2020 decemberében egy lánya is érkezett, őt Powerful Queen Cannonnak nevezték el, és a „Hatalmas Királynő” keresztnév már önmagában is furcsa, de az „ágyú” jelentésű vezetéknévvel együtt különösen bizarr a csengése.

Nos, az alábbi Instagram-poszt adja hírül, hogy Nick Cannonnak újra ikrei születtek most hétfőn, június 14-én, de értelemszerűen egy másik anyától, tekintettel arra, hogy Powerful Queen még csak 6 hónapos. Cannon ezúttal egy Abby De La Rosa nevű DJ-vel vállalt gyereket, íme ők.

 Az újszülöttek neve Zion Mixolydian Cannon és Zillion Heir Cannon. A Zion, azaz Sion név Jeruzsálem legmagasabb dombjára utal, a Mixolydian nevet pedig a zeneelméletből kölcsönözték a szülők. A zillion szót az angolban a meghatározatlanul nagy számokra használják kb. úgy, mint a magyarban a csilliót, az heir szó pedig örököst jelent.

A Daily Mail és a The Sun amerikai kiadása azt írja ezen kívül, hogy bár Cannonnak az utóbbi hat hónapban három gyereke született két nőtől, egy harmadik nő is állapotos jelenleg, akit szintén Cannon ejtett teherbe. Alyssa Scottnak hívják őt és modell, de tőle nem tudunk Instát mutatni, mert amint híre ment annak, hogy babát vár, a manöken privátra állította a fiókjait a közösségi médiában. Azt azonban lehet róla tudni, hogy egy kommentben a szemére hányta Cannonnak, hogy csak játszott vele, valamint azt is, hogy a műsorvezető hetedik gyereke fiú lesz, és Zen S. Cannon névre keresztelik majd.