Paris Jackson a Red Table Talk című műsorban beszélgetett Willow Smithszel: ez olyan szempontból tök jó ötlet, hogy mindketten híresemberek lányai, még akkor is, ha a hasonlóság itt köztük nagyjából véget is ér.

A most 23 éves Jackson több traumatikus élményéről beszélt a műsorban, ezek közül az egyik, hogy poszttraumás stresszt váltott ki nála, hogy születése óta óta üldözi a paparazzi. Előfordul, hogy hangokat hallucinál (például fényképezőgépek kattogását), és paranoiás roham tör rá. Problémáit szakember segítségével, terápián kezelték, de ez a mai napig hatással van a mindennapjaira. „Meghallom egy szemeteszsák zörgését, és görcsbe ránt a pánik.” Sokat dolgozik azon, hogy a lehető legnormálisabb életet élhesse, de azért így is mindenkivel aláírat egy titoktartási megállapodást, aki belép az otthonába.

Viszont a magánélete nem minden aspektusát őrzi ennyire. Korábban is, ezúttal is beszélt arról, hogy bár úgy véli, a szexualitása még alakul, mind nők, mind férfiak iránt érez vonzalmat, most viszont részletezte, milyen sok feszültség származott abból, hogy ilyen orientációval egy határozottan konzervatív családban nőtt fel (apja 2009-ben bekövetkezett halála után a nagymamája, Katherine Jackson nevelte). 

A családom nagyon vallásos, és sok minden, így a homoszexualitás is nagy tabu. Szóval nem beszélünk róla, és nem igazán fogadják el. [...] Eljutottam arra a pontra, hogy tisztelem és szeretem őket, tiszteletben tartom a hitüket, tiszteletben tartom a vallásukat. Most ott tartok, hogy azt várni tőlük, hogy vonatkoztassanak el a kultúrájuktól és a vallásuktól, az [ilyen] elvárások csak megbánáshoz vezetnek.

A műsorban arról is beszélt, hogy mindezek miatt nagyon nehéz volt egyáltalán megismerni, megélni a saját igazságát (ez alatt alighanem azt érti, hogy mindezzel akkor kellett megbirkóznia, amikor a személyisége még kamaszkorában javában formálódott), illetve beszélni róla. De ahogy telt az idő, megtanulta kezelni az ilyesmit, és főleg a testvéreiből merített erőt, bátorítást. (Most valószínűleg Cara Delevingne-nel jár.) Végül erre jutott:

semmi közöm ahhoz, amit az emberek rólam gondolnak. 

De Jacksonról azon túl, hogy egy nem feltétlenül jó értelemben vett érdekes életű ember, érdemes tudni azt is, hogy alkotó művész. Az alábbi a legutóbb megjelent dala, amelyet ő írt és énekel.

Egy hónappal ezelőtt pedig a Strutsszal közös dala-klipje premierezett, hát ez egészen más jellegű dal.

Oké, ez az utolsó, de ez pedig január vége óta tekinthető meg.

 További munkásságát talán főleg az Instagramján érdemes követni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Michael Jackson lánya, Paris rettentő sok traumán van túl

Egy részükről egy friss interjúban beszélt. PTSD gyötri a paparazzitól, és nehéz volt úgy kamaszodnia, hogy a konzervatív családja nem fogadta el az orientációját.

0 · Jun 17, 2021 10:36am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments