Az énekesnő, Tóth Gabi a család.hu-ra írt blogbejegyzésében számolt be arról, milyen negatívan fogadják a játszótéri anyukák, sőt azt is elmesélte, hogy másfél éves kislányát, Hannarózát is bántják a jelenléte miatt. 

Mindenekelőtt van az az anyuka, aki látványosan utál. Mármint engem. Ezért amikor megjelenünk az „ő territóriumán”, teátrálisan ignorál, nehogy már 'elhiggyem magam'. Szinte szemmel ver, de ami a nagyobb baj, Hannit is, és amikor az ő gyereke közeledik hozzánk, rászól, hogy ne jöjjön ide. Egy kétszer két méteres homokozóban viszonylag nehéz távolságot tartani, ezért még mindig sűrű szemforgatások közepette elrángatja a gyereket, jó esetben nem rángatja, hanem valamilyen mondvacsinált indokkal arrébb tessékeli. Ami ilyenkor a legjobban megvisel, hogy lehet látni, amikor kettő vagy több gyerek van: a kisebbek még ösztönösen, kedvesen, az eredendő jó szándékkal közelednek, a nagyobbak már a szülői mintát követve úgy, ahogy Anya elvárja. A „kedvencem”, amikor egy nagyobb gyerek a múltkor – szeretném hinni, hogy nem kifejezetten gonoszságból, inkább csak viccesnek gondolván – megijesztette Hannit, úgy, hogy a kezével félelmetes karmokat imitálva, ijesztő hangon elkezdte mondani a lányomnak, hogy ő a farkas és meg fogja enni. Sikerült, Hanni megijedt, sírni kezdett és az anyukája (aki végignézte az egész jelenetet) nem szólt rá. Lefagytam... nyilván azonnal elkezdtem vigasztalni a lányomat, és közben próbáltam megérteni, hogy vajon miért nem szól rá egy szülő a gyerekére egy ilyen helyzetben.

Tóth Gabi hozzátette, hogy bár szeretné megóvni a gyerekét a támadásoktól, meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy ez nem mindig fog sikerülni.