Ez a hét utolsó hírösszefoglalója a Velveten, alább friss információkat-érdekességeket talál hazai, széles körben ismert személyiségekkel kapcsolatban.

Négy nappal a szülés után mutatta meg rajongóinak a testét Sáfrány Emese. A híresség nem szégyelli, hogyan fest most.

Ez vagyok én. Négy nappal a szülés után. Egyszerre vagyok boldog és fáradt. Nehezen bírjuk a meleget, főleg így, hogy egész nap a lakásban vagyunk.

– fogalmazott az Instagramon az újdonsült édesanya.

További hírek

Ördög Nóra és Nánási Pál 11 éve vannak együtt, és hagyomány köztük, hogy hetente egyszer elbújnak kettesben a világ elől – írja a legfrissebb BEST magazin

Elmegyünk vacsorázni a kedvenc éttermeink valamelyikébe, vagy koncertre megyünk, esetleg céltalanul töltünk együtt órákat, pusztán kikapcsolódásjelleggel. Biztos vagyok benne, hogy ezek nélkül az esték nélkül mi nem bírnánk ki azt a hajtást és gyűrődést, amiben most vagyunk. A mindennapos rohanásban sokszor még beszélgetni sincs időnk, a heti egy napunkon viszont behozzuk a lemaradást. (...) Nagyjából negyedévente az is előfordul, hogy kettesben elutazunk egy-két éjszakára – nem csupán azért, mert vágyunk arra, hogy egy kicsit magunk legyünk, ösztönösen érezzük, hogy szükségünk van erre

– mesélte az újabb kisboltot nyitó műsorvezető.

Wossala Rozina az elmúlt hónapokban hatalmas átalakuláson ment át. A séf rengeteget fogyott, méghozzá különleges diéták segítségével.

Szerencsés vagyok, hogy nem borít ki az éhség, nem válok tőle ingerlékennyé, ezért tavaly kipróbáltam a böjtölős diétát, amivel elég sokat fogytam. A tíznapos léböjtkúra után beiktattam napi egy étkezést, ami azt jelentette, hogy 23 órán át nem ettem

– nyilatkozta a BEST magazinnak Wossala.

Fésűs Nelly anyai ágon arisztokrata család sarja, felmenőinek egykor hatalmas birtokai voltak. A családi vagyont azonban a világháború után, az államosításkor elvették. A 49 éves híresség, aki az őseit, a Kubinyiakat a 13. századik tudja visszavezetni, akár lehetne ma gróf Felső kubíni Nagyolaszi Kubinyi Fésűs Nelly is – írja szintén a BEST magazin.

Nyári szünetre megy a Life TV reggeli műsora, az Ébredj velünk! Ahogy azt az egyik műsorvezető, Bereczki Zoltán írja, csak augusztus végén térnek vissza a képernyőre.

Havas Henrik a Blikknek elárulta, hogy nem valószínű, hogy visszatér a tévéképernyőkre.

Nem is tudom, hogy visszatérnék-e a tévéhez. Egyáltalán hova? Van még normális csatorna? Talán az RTL Klub olyan még, ahol dolgoznék, de ott már mondtam fel, rúgtak ki, szerintem én onnan ki vagyok tiltva. Nem valószínű, hogy valaha visszatérek a tévézéshez, és ez már nem is izgat. (...) Ott van a műsorom a neten, ahol nem befolyásol senki és semmi, azt adom, ami vagyok

– nyilatkozta az egykori tévés. 

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Sáfrány Emese megmutatta, hogy néz ki 4 nappal a szülés után

A hírösszefoglalóban még: Havas Henrik nem gondolja, hogy fog még szerepelni a tévében, Wossala Rozina lefogyott, Fésűs Nellynek arisztokrata felmenői vannak.

0 · Jun 25, 2021 10:57am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments