Alább magyar, sokak által ismert személyiségekkel kapcsolatban olvashat fontos és/vagy érdekes híreket. Íme a hét első hírösszefoglalója.

Ma reggel a Reggeli című műsorban szerepelt Marcellina. A '70-es évek óta ismert, 68 éves énekesnő-szaxofonos arról beszél az interjúban, hogy véletlenül osztotta meg a napokban a közösségi médiában, hogy mosolygós depressziótól szenved. Később aztán egy YouTube-videót is publikált lelki-mentális problémáiról, amiket többek között a múltban elszenvedett traumák, a múltból előkerülő csontvázak erősítettek fel az utóbbi években.

68 éves vagyok, és nem igazán látszik rajtam. Bombajól nézek ki – ezt nem csak én mondom. Tök jó a mosolyom... És kigondolná, hogy ez a mosolygós, energiával teli, jópofa kis nőszemély komoly, mélyről jövő lelki problémákkal küszködik. Igazándiból már három éve tudom biztosan, hogy valami nem stimmel velem

– vezeti be a témát Marcellina a fenti videóban, és a témát aztán a mai, azaz hétfő Reggeliben is kifejti. Azt mondja, maga sem tudta, hogy beteg, hiszen mentális problémáit állandó mosolygással leplezi, de belülről gyilkos félelmek, bizonytalanság, kételyek, reménytelenség, cselekvésképtelenség blokkolta őt.

Olyan mélypontjaim voltak... [...] Voltak olyan napok, hogy egész nap a reggeli elkészítésére voltam csak képes

– tette hozzá most Marcellina a Reggeliben, aki most már coach segítségével terápián vesz részt a gyógyulás érdekében. Az adásrészletet alább lehet megtekinteni. 

További hírek

  • Kiss Anna Laura, aki a Drága örökösökben Stefit játssza, azt osztotta meg a hétvégén az Instagramon, hogy megszületett a kisbabája, aki a Dini nevet kapta.
  • A Fecsó néven is ismert Szegedi Ferencről azt állítja most Géczi Beatrix, akivel az utóbbi 8 hónapban párkapcsolatban volt, hogy az üzletember hűtlen volt, többek között prostituáltakkal csalta barátnőjét. Erről részletesebben ebben a posztban írtunk.
  • Haumann Péter, a Nemzet színésze Paloznakon él az utóbbi időben, gyakorlatilag remeteként. A 80 éves művész az ATV Húzós című műsorában mondta el Rónai Egonnak, hogy visszavonult, nem akar többet visszatérni a színházba.
  • Demcsák Zsuzsa arról írt az Instagramon tegnap, hogy már forgatják a Farm VIP című TV2-s realityvetélkedő második évadját.
  • Mihalik Enikő pedig június 12-én tartott babaváró bulijáról posztolt képet most a hétvégén. A modell a YouTube-on új videójában arról beszél, azt tervezi, hogy dúla segítségével, természetesen úton, fájdalomcsillapító nélkül fog szülni.
Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
„Egész nap a reggeli elkészítésére voltam csak képes” – Marcellina véletlenül osztotta meg, hogy mélypontra került

Hírösszefoglaló: a 68 éves énekes-szaxofonosnő mosolygós depresszióval küszködik, Kiss Anna Laurának gyereke született, Haumann Péter visszavonult.

0 · Jun 28, 2021 12:14pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments