Szegedi Ferenc egy üzletember, akit a legtöbben onnan ismernek, hogy Vasvári Vivien férjeként évadokon keresztül szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című realityben. A Fecsó becenéven is ismert férfi azóta elvált Vasváritól és új kapcsolatba kezdett, párját Géczi Beatrixnak, illetve a közösségi médiában Beának hívják. Ő most 8 hónap után az Instagramon 24 óra után automatikusan eltűnő sztorikban számolt be arról, hogy megtudta, Szegedi tavaly decemberben kezdődött kapcsolatuk alatt végig csalta őt.

Mondjuk nem tudom, miért gondoltad, hogy csak téged nem fog megcsalni... Örülök, hogy 8 hónapja együtt vagytok, mi 8 holnapig keféltünk melletted

– ez az üzenet érkezett Beának az Instagramon keresztül egy Réka keresztnevű nőtől.

Bea erre reakcióként a következőt írja a nyilvánosságnak egy posztban, csupa nagybetűvel:

Fecsóban akkorát csalódtam, mint még soha senkiben!!! Egy-két nap és leírok itt mindent, hogy mi is a valóság. Sajnos rá kellett jönnöm arra, hogy ő egy hazug, és már rájöttem arra is, hogy amit beállít a volt kapcsolatairól, az full kamu, itt nem velünk, exekkel van a probléma, hanem azzal, hogy ez az ember mindenkit hülyére vesz és áttapos mindenkin!!! De én nem félek tőle és nem fogom hagyni. Mindenki megtudja napokon belül, hogy ki is ő valójában!!! Egy-két kép-videót is majd csatolok, hogy ne én legyek az, aki hazudik

– írja Bea, és a „velünk, exekkel” fordulatból az következik, hogy részéről ezzel vége is van a kapcsolatnak. Ezzel azonban nincs még vége, egy másik, személyazonosságának elhallgatását kérő nő szintén írt Beának Fecsó hűtlenségéről, a következőkkel.

Heti rendszerességgel intéztem neki a lányokat és mindig délelőtti-délutáni órában kértek nem véletlenül... Én nagyon sokáig nem is tudtam, hogy ő kicsoda, barátnőm szólt, amikor meglátta a Viber képet, hogy hülye ez is szokott kérni lányokat??

A további üzenetek olyanokat tartalmaznak, hogy Fecsót valaki mással látták Balatonfüreden, ahol Fecsó nagy nőfaló hírében áll, és hogy a híresség azt mondta másoknak, hogy már nincsenek együtt Beával.

Az üzletember egyelőre nem reagált a közösségi médiában ezekre a vádakra, megkerestük nyilatkozatért, amint nyilvánosságra hozza az álláspontját, frissítjük ezt a posztot.

Frissítés:

Szegedi Ferenc azt nyilatkozta a Velvetnek, hogy a fent felhozott valamennyi vád hazugság, Beával egy hete szakítottak. Fecsó teljes nyilatkozatáért kattintson ide!

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szegedi Fecsó barátnője kitette az Instára, hogy most tudta meg, Fecsó végig csalta

„8 hónapig keféltünk melletted”, „heti rendszerességgel intéztem neki lányokat” – ilyen üzeneteket kapott Bea, aki szerint Fecsó „áttapos mindenkin”.

134 · Jun 28, 2021 10:42am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments