Még egy hír mára, amiben két híresség egy olyat csinál, amiből akár az is következhet, hogy romantikus kapcsolat kezd kialakulni közöttük. Angelina Jolie és a The Weeknd vacsorázni voltak, Demi Lovato és Noah Cyrus pedig a Six Flags nevű vidámparkban. Azért mentek el a hullámvasútparkba, mert itt volt a Space Jam: Új kezdet című film bemutatója, és a két énekesnő kézen fogva közlekedett az eseményen.

Simán lehet, hogy csak nem akarták, hogy elsodródjanak egymás mellől a tömegben, de az azonnal beinduló pletykákat részben arra alapítja a Page Six, hogy Lovato nemrég azt osztotta meg a szexualitásáról, hogy non-binarynek tartja magát, azaz nem érzi úgy, hogy a férfiakra és nőkre kettéosztott világban el tudná magát helyezni. Bár a 29 éves énekesnő queernek vallja magát, ismert kapcsolatai eddig csak férfiakkal voltak, járt többek között Joe Jonasszal és Wilmer Valderramával.

Noah Cyrusról azt érdemes tudni, hogy 21 éves, és ő Miley Cyrus húga. Egy korábbi kapcsolatáról lehet tudni, az egy sráccal volt, és az alábbi, egy héttel ezelőtti, a YouTube Pride című online eseményen tartott közös fellépés azt sugallja, hogy ők elsősorban énekelni álltak össze Demi Lovatóval. Aztán hogy valami más is lesz-e a dologból, azt majd az idő és ők eldöntik.