Jennifer Lopez július 5-én interjút adott az Apple Musicnak, amelyben arról beszélt: tudja, hogy sokakat foglalkoztat a hogyléte, nekik üzeni, hogy minden pöpec.

Szuperboldog vagyok. Tudom, hogy az emberek mindig azon tűnődnek, „hogy vagy? Mi a helyzet? Jól vagy?”. Ennyi. Sosem voltam jobban. Azt akarom, hogy akiket érdekel a sorsom – mert az ő sorsuk is fontos nekem –, tudják, hogy tényleg olyan szakaszába érkeztem az életemnek, amelyben remekül megvagyok magam is

– eresztette el a gondolatait az énekesnő, aki mondjuk minden hozzáférhető jel szerint a legkevésbé sem magában van meg ilyen remekül, hanem Ben Affleckkel, de lárifári. Azzal folytatta, „és azt hiszem, amint eljutsz idáig, lenyűgöző dolgok történnek veled, amelyekről nem is gondoltad, hogy még egyszer újra megtörténnek veled. És most itt tartok”.

Afflecket továbbra sem nevezte meg, csak arról beszélt, hogy élvezi a felé áradó szeretetet és a jókívánságokat, illetve szeretné, ha mindenki tudná, hogy élete legjobb időszakát éli. Azt már tehát csak mi tesszük hozzá, hogy ez a legjobb időszak például vastagon összefügg kettejük szerelmével és családi programjaival.

(via Page Six)