Tóth Gabi korábban arról beszélt, hogy szemmel verik az anyukák a játszótéren, most pedig arról számolt be, miért küzd lelkiismeretfurdalással. Bár élvezi, hogy újra dolgozhat, nehezen viseli, hogy az utóbbi időben sok időt tölt távol a kislányától.

Az énekesnő hosszan részletezte, hogy dolgozó anyának lenni számára állandó vívódás és az érzelmek folyamatos háborúja. Reméli, hogy lánya, Hannaróza büszke lesz, hogy ő az édesanyja. 

Amikor anya üzemmódban vagyok, kicsit dolgozni vágyom. Amikor dolgozom és napokig alig találkozom a lányommal, akkor arra vágyom, hogy csak vele legyek. Ez már mindig így lesz? Hogyan lehetnék egyszerre két helyen? A fenti költői kérdést szerintem sok dolgozó anya felteszi magának nap mint nap. Irtó nehéz, hogy szinte állandóan lelkifurdalásom van, mert úgy érzem, mindig máshol kellene lennem. Azért érzem rosszul magam, mert szeretném kiélvezni minden percét Hanni gyerekkorának, csak közben rettegek attól, hogy megismétlődik az elmúlt egy év, megint megszűnik a munkánk. Ezért folyton van rajtam egy nyomás, hogy most kell dolgozni, amíg lehet. Ugyanakkor meg soha nem töltöttem még napokat Hanni nélkül, hiszen gyakorlatilag a születése óta karantén van, és egy-egy hétvége volt a leghosszabb idő egymás nélkül. De akkor is tudtam, hogy bármikor hívhatom, vagy akár át is mehetek, ha csak az illatára, ölelésére vágyom. Most viszont, hogy elkezdődtek egy televíziós showműsor selejtezői és egész napokat töltöttünk a stúdióban, nem tudtam akkor telefonálni, amikor akartam, nem láthattam chaten bármikor és bevallom őszintén, néha azt éreztem, hogy kitéptek belőlem egy darabot

– írta többek között Tóth.