Elkészültek az első közös fotók Renée Zellwegerről és Ant Ansteadről. A párt a kaliforniai Laguna Beach-en, a férfi óceánparti házának erkélyén fotózták le először együtt. A Wheeler Dealers 42 éves házigazdája  és az 52 éves színésznő júniusban, egy munka során ismerkedett meg egymással, azóta pedig randevúzgatnak – állítja a Page Six.

Renée Zellweger korábban a zenész Doyle Bramhall kedvese volt, előtte pedig Kenny Chesney felesége. Ant Anstead pár hete vált el Christina Haack-től, kisfiuk, Hudson London 21 hónapos – készült pár kép arról is, ahogy a színésznő haverkodik vele. A férfinek az első feleségétől egy 17 éves lánya és egy 14 éves fia van.

Van úgy, hogy két ember találkozik és azonnal odavannak egymásért. Tökéletes az időzítés! Mindketten kerülik a nyilvánosságot, ez is közös bennük. Anstead kreatív srác, nagy érdeklődési körrel, szeret írni és gyártani, ezért van miről beszélniük, amikor együtt vannak.

 – nyilatkozta egy bennfentes a People magazinnak.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Renée Zellweger egy tíz évvel fiatalabb férfival randevúzik

Ant Anstead, a Wheeler Dealers 42 éves házigazdája és az 52 éves színésznő júniusban, egy munka során ismerkedtek meg egymással.

0 · Jul 07, 2021 09:22am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments